Bel me terug

Tiendschuur 5, Susteren

  • |
  • |

Dit onder verfrissende architectuur gebouwde woonhuis met  prachtige panoramisch aangelegde tuin is gelegen op een kavel van maar liefst 1.550 m². Door zijn uitgekiende indeling en ruimte is deze woning voor meerdere doeleinden geschikt, wonen / werken, maar ook gelijkvloers wonen behoren tot deze mogelijkheden. Indeling: Souterrain: garage, CV ruimte, hobbyruimte, provisieruimte en bergruimte. Begane grond: riante entreehal, woonkamer, leefkeuken, tuinkamer en slaapkamer. 1e etage: 2 slaapkamers met beide toegang naar het balkon, badkamer met 2e toilet, wastafel en ligbad. Susteren beschikt over een mooie kern met diverse winkels, scholen, treinstation en een uitstekende verbinding met de A2/ A76.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: De woning is in 1962 gebouwd en ontworpen door Architect Janssen.
Oppervlakte grond: 1550 m².
Woonoppervlakte: Ca. 185 m².
Inhoud: Ca. 750 m³.
Kozijnen: Hardhouten/ kunststof kozijnen, dubbele beglazing.
Verwarming / warm: HR combi ketel.
De woning is voorzien van een alarminstallatie.

Souterrain: Het gehele souterrain is voorzien van een plavuizenvloer en bestaat uit een   hobbyruimte (2.90x4m), bergruimte (3.00m x 3.00m), provisieruimte (3.00m x 4.00 m), garage (3.60m x7.90m) en stookruimte(1.75m x 3.44m) v.v. combi cv-ketel.

Begane grond: Entree/hal (3.75 x 5,00 m) v.v. natuurstenen tegelvloer en stucwerk; garderobe. Toilet met fonteintje, volledig betegeld. Vanuit de hal heeft u toegang naar de slaapkamer (4.00m x 4.50m) op de begane grond. Sauna. Tuinkamer (9.00m x 4.00m) met uitzicht over de tuin en de terrassen. Woonkeuken (4.00m x3.00m) met aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur is gekozen voor een 5-pits gaskomfoor, koelkast, oven en afzuiging. Vanuit de keuken heeft een prachtig uitzicht over de royale tuin. Woonkamer (8.20m x 7.00m ) v.v. parketvloer en strak gestuukte muren, open haard en openslaande deuren naar het gedeeltelijk overdekte terras en tuin.

1e verdieping: Via de mooie strak afgewerkte trap is de overloop/vide te bereiken. De overloop is voorzien van een laminaat. De verdieping telt 2 slaapkamers die beide toegang hebben naar het mooie balkom met een prachtig uitzicht over de tuin. Badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet.

Tuin: In de prachtig aangelegde tuin met diverse terrassen, gazon, vijverpartij, groentetuin en tuinhuis is het absoluut heerlijk vertoeven. De tuin is gelegen op het zuidwesten.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114CM005
Adres: Tiendschuur 5
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114CM
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg