Bel me terug

Korbusweg 2, Susteren

  • |
  • |

Deze schitterende riante multifunctionele woonboerderij met haar romantische uitstraling nodigt u van harte uit om haar bijzonderheden te aanschouwen. Deze woning is geschikt voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld dubbele bewoning, kantoor aan huis, praktijk, bed & breakfast, vakantieappartementen enz. Ook is deze woning geschikt voor de natuur/paarden/dierenliefhebber. In de riante parkachtige tuin kunt u in alle rust genieten van uw privacy.

Een zeer bijzonder pand met diverse mogelijkheden! Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Gerestaureerd in 1982.
Oppervlakte grond: 2900 m².
Woonoppervlakte: ca. 200 m².
Inhoud woonhuis: ca. 700 m³ / Multifunctionele schuur: ca. 300 m³.
Kozijnen: Hard houten kozijnen, gedeeltelijk dubbele beglazing, gedeeltelijk rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.
 

Begane grond: Ruime hal (ca. 10 m²) met hardhouten trap, meterkast, geheel betegeld zwevend toilet met fonteintje, sfeervolle royale woonkamer (ca. 45 m²) welke voorzien is van een tegelvloer, authentieke schouw en openslaande tuindeuren die toegang verlenen naar het royale buitenterras. Via de tuindeuren kunt u heerlijk genieten van de keurig verzorgde riante tuin. Riante nostalgische ambachtelijk gemaakte keuken (ca.15,5 m²) met voldoende kastruimte welke is ingericht met vaatwasser, combimagnetron, oven, keramisch kookplaat, afzuigkap en koelkast. Ruime bijkeuken met aansluitingen voor witgoed.Toilet.

1e verdieping: Overloop. 4 keurige slaapkamers (ca.10 m², 22 m², 9,5 m² en 15 m²). 1 slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en 1 met ruim balkon met prachtig uitzicht over de tuin en naast gelegen akkers. Complete badkamer (ca. 8 m²) welke is ingericht met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Bijgebouw

Begane grond: knusse woonkamer (ca. 28,5 m²) met authentieke schouw. Ruime woonkeuken welke is ingericht met een elektrisch fornuis, afzuigkap, koelkast en elektrische oven. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

1e verdieping: Overloop (ca. 5 m²) 3 keurig verzorgde slaapkamers (ca. 9,5 m², 9 m² en 15 m²) waarvan 2 met dakkapel. 

Multifunctionele schuur: Ruim multifunctioneel bijgebouw (met spouw en zolder). Inhoud ca. 300 m³ Deze multifunctionele ruimte is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en aluminium sectionaal poort en eigen meterkast o.a. voorzien van krachtstroom.

Tuin: De riante parkachtige tuin is ingericht met diverse zithoeken, ruime overkapping ca. ( 2,20m x 10m), een diversiteit aan bomen en planten. Vanuit de siertuin stapt u via de mooi landelijke poort in de moestuin met zijn tuinderskast. De tuin is gelegen op het zuid - oosten. 

Eigen drinkwatervoorziening met filter en zuiveringsinstallatie, eigen rioolwater-reinigingsinstallatie.

Genieten van de rust en de natuur is hier absoluut aan de orde maar ook wandelen in het nabij gelegen natuurgebied behoort hiertoe. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114RZ002
Adres: Korbusweg 2
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114RZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg