Bel me terug

Hoordstraat 4a, Nieuwstadt

  • |
  • |

Wat deze charmante vrijstaande woning zo bijzonder maakt is haar ruimte, luxe en keurige afwerking. Deze ruime woning beschikt over een ruime carport, ruime lichte woonkamer, moderne aanbouwkeuken, bijkeuken, ruime hobbyruimte, 4 slaapkamers en moderne badkamer. Via de vaste trap naar de 2e verdieping bereikt u de 4e slaapkamer. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en inbouw rolluiken.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 2006.
Perceeloppervlakte: 273 m².
Woonoppervlakte: ca. 160 m².
Inhoud woning: ca. 565 m³.
Ligging tuin: West.
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbele beglazing, inbouw rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.

Begane grond:

De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

Entreehal voorzien van een mooie tegelvloer. Meterkast. Toiletruimte met zwevend toilet. Ruime lichte doorzonwoonkamer (ca. 31 m²)  welke voorzien is van een mooie tegelvloer. Ruime woonkeuken (ca. 3.00m x 5.15m) welke is voorzien van een moderne aanbouwkeuken, geplaatst in een wandopstelling met apart kookeiland. Als apparatuur heeft men gekozen voor een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, elektrische oven en    magnetron. Praktische ruime bijkeuken (ca. 8 m²) welke voorzien is van een keurig keukenblokje en aansluitingen voor witgoed. Hobbyruimte (ca. 18 m²) welke voorzien is van een tegelvloer. 

1e verdieping: Overloop. 3 keurige slaapkamers (ca. 3.70m x 4.10m, 3,00m x 2.90m, 3.70m x 4.10m) welke voorzien zijn van mooie laminaatvloeren. De moderne (ca. 3.00m x 2.75m) badkamer is ingericht met een ligbad, douchecabine, toilet en badkamermeubel. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming. 

2e Verdieping: Bereikbaar via vaste trap. Hier bevindt zich de volwaardige 4e slaapkamer. 

Tuin: De keurig onderhouden geheel omheinde tuin is ingericht met een ruim en zonnig terras en biedt u volledige privacy. Ruime carport.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6118CJ04a
Adres: Hoordstraat 4a
Woonplaats: Nieuwstadt
Postcode: 6118CJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg