Bel me terug

Suikerdoossingel 71, Maasbracht

  • |
  • |

Laat u verrassen door dit charmante karakteristieke landhuis met vele mooie strakke ruimtes en royale tuin welke u optimale privacy biedt. Deze sfeervolle woning is ingedeeld met een ruime woonkamer voorzien van een erker, tuinkamer, praktijkruimte, luxueuze keuken, bijkeuken, luxueuze badkamer (2 jaar oud), 4 slaapkamers. De 2e verdieping is bereikbaar via vaste trap. De schitterende tuin met terrasoverkapping, gemetseld tuinhuis en sfeervolle zithoekjes biedt u volledige privacy.

Alles bij elkaar genomen biedt de woning veel ruimte, comfort en woongenot.

Bouwjaar: Oorspronkelijk ca. 1999
Oppervlakte grond: 830 m².
Verwarming/warmwater: HR combi CV-ketel (december 2014). 
 

Begane grond: Sfeervolle entree naar de ruime hal. Toilet met fonteintje. Meterkast. De strak afgewerkte woonkamer met erker (ca. 40 m²). De gehele woonkamer beidt u door de vele raampartijen een optimaal tuin contact en veel lichtinval. Op de vloer ligt een mooie parketvloer. In de lichte  tuinkamer (ca. 10 m²) met optimaal tuin contact is het heerlijk vertoeven. Middels tuindeuren heeft u toegang tot de overdekte loggia.Praktijkruimte (ca. 17 m²) eveneens voorzien van een mooie parketvloer. Toiletruimte. Luxueuze woonkeuken (ca.15 m²) welke is geplaatst in een dubbele wandopstellingen en  kookeiland. Als apparatuur is gekozen voor een afzuigkap, combimagnetron en koelkast. Bijkeuken met achteringang. Hier vindt u de witgoed aansluitingen (ca. 11 m²). Garage momenteel in gebruik als praktijkruimte.

1e verdieping: Royale lichte overloop. Luxueuze strak ingerichte badkamer (ca. 10 m²) welke voorzien is van een ligbad, royale inloopdouche en dubbele wastafel. Separate toiletruimte. 3 keurig verzorgde slaapkamers (ca. 27 m², 20 m² en 15 m²). De masterbedroom is voorzien van een infrarood cabine en loggia. Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie strakke laminaatvloer.

2e verdieping: Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier bevindt zich tevens de 4e (ca. 23 m²) volwaardige slaapkamer en bergruimte / mogelijkheid tot 5e slaapkamer. 
 
Tuin: In de keurig verzorgde achtertuin treft u o.a. gezellige terrassen, leuke zithoekjes, overdekte loggia, gemetseld tuinhuisje, tuinschuurtje, een diversiteit aan bomen, struiken, beplanting dit alles wordt gecompleteerd door een royaal gazon. In de tuin met zijn aparte kinderpaleis (royaal houten speelhuis met verdieping) is voldoende ruimte om de kinderen lekker hun gang te laten gaan terwijl u geniet van de zomerse zonsondergang. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051HN071
Adres: Suikerdoossingel 71
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051HN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (koopprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg