Bel me terug

De Hoogestraat 8, Stevensweert

  • |
  • |

Luxe en comfort, kenmerken deze sfeervolle en zeer goed onderhouden vrijstaande woning met aanbouw en garage. Deze woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, luxe woonkeuken, bijkeuken, extra berging, 3 mooie slaapkamers, moderne badkamer en gezellige tuin met ruime terrasoverkapping. Verder beschikt deze woning over een alarminstallatie 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1977, recentelijk gemoderniseerd.
Oppervlakte grond: 333 m².
Woonoppervlakte: ca.142 m².
Inhoud: ca. 603 m³.
Inpandige berging: ca. 74 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbele beglazing, rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.

Begane grond: Ruime entreehal met tegelvloer. Toilet met fonteintje. Meterkast. Ruime en lichte doorzonwoonkamer (ca. 4.02m x 7.58m) voorzien van een sfeervolle gashaard en op de vloer een mooie laminaatvloer. De woonkamer heeft een open verbinding met de ruime leefkeuken (ca. 3.59m x 3.42m) welke is ingericht met een luxe aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en granieten aanrechtblad. Portaal met bergkast. Praktische en ruime bijkeuken (ca. 5.25m x 2.82m) met daarin de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. De vloer is voorzien van een tegelvloer. Ruime inpandige berging (afm. 2.92m x 5.85m). Via een ruime oprit is de garage (ca. 2.90m x 5.06m) bereikbaar. De garage is voorzien van een tegelvloer en een elektrische geïsoleerde sectionaal poort. Aan de rechterzijde van de woning is er een 2e oprit.

1e verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 keurige slaapkamers. (ca. 2.77m x 3.34m, 4.03m x 3.81m, 4.00m x 3.58m). De ruime badkamer (ca. 3.29m x 2.41m) is ingericht met een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en hangtoilet. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping: Middels vlizotrap bereikbaar, ruime bergzolder.

Tuin: De keurig onderhouden en onderhoudsvriendelijke tuin is ingericht met een ruim zitterras, ruime terrasoverkapping en voorzien van diverse beplantingen.

De woning is gelegen aan de rand van Stevensweert, nabij wandelgebieden De autosnelwegen A2 en A73 en het NS station zijn snel te bereiken, waardoor omliggende en ook verder weg gelegen steden gemakkelijk te bereizen zijn.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6107CG008
Adres: De Hoogestraat 8
Woonplaats: Stevensweert
Postcode: 6107CG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg