Bel me terug

Gebroekerstraat 9, Echt

  • |
  • |

Ultiem genieten in deze sfeervolle, ruime woonboerderij. De woning is gelegen op een unieke locatie met een wijds uitzicht. Gelegen op een perceel van maar liefst 2200 m². De woning is o.a. ingedeeld met een gezellige woonkamer, ruime leefkeuken, kantoor/ hobbyruimte en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 keurige slaapkamers. De sfeervolle tuin is ingericht met een ruim, gedeeltelijk overdekt terras, tuinhuis, ruime garage (ca. 10m x 5m), multifunctionele schuur, tuinders kast en weiland.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de sfeer. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1928
Oppervlakte grond: 2200 m²
Ligging tuin: noord-oost-zuid
Inhoud: ca.: 618 m³ (exclusief garage en schuur)
Woonoppervlakte: ca.:193 m²
Kozijnen: houten kozijnen.
Verwarming / warmwater: HR combi CV-ketel

Souterrain: Provisie kelder (4,18m x 3,28m).

Begane grond: Entreehal. Gezellige woonkamer (ca. 4m x 7,5m) voorzien van een kachel en oude houten vloer. Leef keuken (ca. 3,50 x 7,50m) met aanbouw keuken geplaatst in een wand opstelling voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Toiletruimte met fonteintje. Badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche en wastafel met meubel. Bijkeuken met wasmachine en wasdroger aansluiting. Kantoor/ hobbyruimte (ca. 4m x 4,20m) me etage. Ruime garage (10m x 5m) voorzien van een zolder.

1e verdieping: Het trappenhuis geeft u toegang tot de ruime overloop en 3 slaapkamers (3,30m x 3,42m en 4,82m x 3,79m en 3,46m x 5,78m). Toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie houten vloer.

2e verdieping: Middels vaste trap is de zolderruimte bereikbaar. 

Tuin: De sfeervolle goed onderhouden tuin is ingericht met gedeeltelijk overdekt terras, tuinhuis, multifunctionele schuur, tuinders kast en weiland.

De woningen is gelegen op een top locatie, nabij van het centrum van Echt. Nabij openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen zoals de A2, A73 en N295. Scholen en sportfaciliteiten zijn tevens binnen enkele minuten bereikbaar.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101VX009
Adres: Gebroekerstraat 9
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101VX
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg