Bel me terug

Sint Gertrudisstraat 20, Maasbracht

  • |
  • |

Vrijstaande woonhuis in het centrum van Maasbracht en de haven met zijn bruisende boulevard.

De sfeervolle woning met ruime bijkeuken/garage! De begane grond is voorzien van een lichte woonkamer en mooie keuken, ruime bijkeuken/garage. De 1e verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en badkamer. De gezellige zij-achtertuin is ingericht met diverse terrassen en een gazon. 

De woning is gelegen in het centrum en haven van Maasbracht en doordoor zeer centrale ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73. Winkels, scholen en alle andere voorzieningen.

Kortom deze woning is absoluut een bezichtiging waard!

Bouwjaar: 1957/1958
Perceel oppervlakte: 354 m²
Inhoud: ca. 403 m²
Woonoppervlakte: ca.125m
Kozijnen: Kunststof / aluminium kozijnen, rolluiken.
Verwarming/warmwater: Nefit CV ketel (2010)
Ligging tuin: zij-achter tuin.

 

 

Souterrain: Geheel betegelde provisiekelder.

Begane grond: Ruime entreehal. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Meterkast. Lichte gezellige woonkamer. Keuken voorzien van een mooie wand opstelling ingericht met de volgende apparatuur: 4-pits fornuis, afzuigkap en afwasmachine. Ruime garage voorzien van een keukenblok, wasmachine/wasdroger aansluiting en een zolderruimte.

1e verdieping: 3 keurige slaapkamers, waarvan 2 voorzien van muurkasten en 1 met toegang tot het balkon. Badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. 

2e verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Tuin: De gezellige tuin is voorzien van diverse terrassen en een gazon met beregeningsinstallatie. 

Nabij de haven en het centrum van Maasbracht. Centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051BT020
Adres: Sint Gertrudisstraat 20
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051BT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg