Bel me terug

Prinses Beatrixlaan 2, Ohe en Laak

  • |
  • |

Landelijk gelegen vrijstaande woning met garage. De woning is op de begane grond voorzien van een ruime lichte doorzonwoonkamer en een mooie woonkeuken. De 1e verdieping biedt u 3 keurige slaapkamers en de badkamer. De ruime tuin biedt u voldoende privacy. 

In de nabijheid bevinden zich de plaatsen Echt/Maasbracht met alle voorzieningen. Uitvalswegen zoals de A2 en A73 zijn snel en makkelijk bereikbaar. 

De woning dient gedeeltelijk gemoderniseerd te worden. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1968.
Perceeloppervlakte: 395 m².
Woonoppervlakte: 100 m².
Inhoud: 479 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen.
Verwarming/warmwater: HR combi CV (2001). 
Ligging tuin: Oost.
Definitief energielabel: 
E.

Souterrain: Ruime provisiekelder (ca. 3,89 x 4,06m).

Begane grond: Ruime entreehal met meterkast en toiletruimte voorzien van een fonteintje. Doorzon woonkamer (ca. 4,00 x 6,77m) voorzien van grote raampartijen. Woonkeuken (3,23 x 3,22m) met luxe aanbouwkeuken voorzien van een koelkast, combi magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. Overkapping. Ruime garage (2,97 x 6,05m).

1e verdieping: Overloop. 3 mooie slaapkamers (ca. 4,03 x 3,23m en 4,00 x 3,43m en 2,65 x 3,24m). Badkamer (ca. 3,10 x 1,67m) ingericht met een ligbad, wastafel en toilet.

2e verdieping: Middels vlizotrap bereikbaar. Bergzolder.

Tuin: Ruime tuin voorzien van een terras en gazon. De tuin kan gedeeltelijk nog naar eigen idee en smaak worden ingericht.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6109AJ002
Adres: Prinses Beatrixlaan 2
Woonplaats: Ohe en Laak
Postcode: 6109AJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: per direct