Bel me terug

Op den Dijk 7A, Echt

  • |
  • |

Ruime vrijstaande woning op een prachtige locatie in het gehucht ''Hingen'' nabij natuurgebied het ''Kranenbroek'' met mooie wandelpaden. Deze woning beschikt op de begane grond over een ruime L-vormige woonkamer, moderne keuken, bijkeuken, binnenzwembad, badkamer en een ruime garage. De 1e verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en is voorzien van een 4e slaapkamer. De tuin biedt u volledige privacy en is gesitueerd op het zuiden.

Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1969.
Perceeloppervlakte: 332 m².
Inhoud: ca. 620 m³.
Woonoppervlakte: ca. 121 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbele beglazing, grotendeels rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2013).
Energielabel: Definitief label A.

Begane grond: Entreehal. Ruime L-vormige woonkamer (ca. 45m²) voorzien van een kachel aansluiting en een mooie planken parket vloer. Mooie aanbouwkeuken (2006) voorzien van een vaatwasser, elektrische oven, keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. De keuken biedt u toegang tot het terras. Portaal. Bijkeuken voorzien van een wasmachine en wasdroger aansluiting. Binnenzwembad. Badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel. Ruime garage (ca. 5,00 x 3,80m) voorzien van een elektrische sectionale poort.

1e verdieping: Overloop voorzien van een mooie laminaatvloer. 3 ruime slaapkamers (ca. 13, 20 en 15m²), 2 slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en 1 slaapkamer is voorzien van een zeil. Badkamer voorzien van een ligbad, wastafel meubel en toilet.

2e verdieping: Middels vaste trap bereikbaar. 4e slaapkamer voorzien van een mooie laminaatvloer. Berging.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van een tuinhuis. De tuin biedt u optimale privacy en is gelegen op het zuiden.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102EV07A
Adres: Op den Dijk 7A
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102EV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg