Bel me terug

Diergaarderstraat Zuid 16, Maria-Hoop

  • |
  • |

Optimaal genieten in deze half vrijstaande woning met garage en bergingen op een riant perceel 940 m²! Deze ruime woning is landelijk gelegen en biedt u vrij uitzicht over landerijen aan de achterzijde. De begane grond beschikt o.a. over een doorzon woonkamer, keuken en bijkeuken. De 1e verdieping biedt u 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De riante tuin is gesitueerd op het zuiden en biedt u voldoende privacy. 

Deze woning is gelegen nabij bosgebieden en biedt een goede uitvalsbasis ten opzichte van de snelweg A2 en A73. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1953.
Perceeloppervlakte: 940 m².
Inhoud: ca. 385 m³.
Woonoppervlakte: ca.100 m².
Bergingen: ca. 35 m².
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen, rolluiken, gedeeltelijk dubbele beglazing.
Warmwater/verwarming: CV ketel (2011, eigendom).
Ligging tuin: zuid-oost.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal voorzien van een mooie laminaatvloer. Meterkast. Doorzon woonkamer voorzien van een mooie houtenvloer. Keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok met losse apparatuur voorzien van een mooie laminaatvloer. Portaal. Toiletruimte. Bijkeuken voorzien van een wasmachine en wasdroger aansluiting. Garage.

1e verdieping: Overloop. 3 slaapkamers (ca. 3,04m x 2,98m en 4,00m x 3,83m en 3,93m x 2,48m) waarvan 1 is voorzien van een schuifwand kast. Geheel betegelde moderne badkamer (2011, ca. 2,01m x 2,38m en 0,88m x 0,97m) is ingericht met een ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. 

2e verdieping: Bereikbaar middels vlizotrap. 

Tuin: Riante tuin voorzien van een terras en ruim gazon. De tuin biedt u voldoende privacy en aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen. 2 bergingen. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6105CB016
Adres: Diergaarderstraat Zuid 16
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg