Bel me terug

Priester Kooksweg 2, Ohe en Laak

  • |
  • |

Optimaal genieten in deze landelijk gelegen vrijstaande boederijwoning met royale vrijstaande garage!

Deze charmante authentieke woning is op de begane grond o.a. voorzien van een lichte/L-vormige woonkamer met optimaal tuincontact, luxe open keuken voorzien van een in stijl uitgevoerde aanbouwkeuken en bijkeuken. De 1e verdieping biedt u 4 keurige slaapkamers en een ruime badkamer. De prachtig aangelegde tuin is voorzien van diverse schaduw en zonnerijke terrassen waarvan 1 overdekt.  De optimale privacy en diversiteit aan bomen, planten en bloemen complementeren dit geheel tot een waar woonparadijs van rust, ruimte.

Deze sfeervolle woning ligt nabij de plaatsen Echt/Maasbracht met alle voorzieningen. Uitvalswegen zoals de A2 en A73 zijn snel en makkelijk bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 2006.
Perceeloppervlakte: 728 m².
Inhoud: ca. 764 m³ (excl. garage).
Woonoppervlakte: ca. 174 m².
Kozijnen: Houten kozijnen, dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2006).
Ligging tuin: Noord. 

Begane grond: De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een mooie natuurstenen vloer. Entreehal. Lichte, L-vormige woonkamer voorzien een sfeervolle gashaard en tuindeuren welke u toegang bieden tot het ruime terras. Luxe open keuken voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, koelkast, elektrische oven en een vaatwasser. De keuken biedt u optimaal tuincontact en is voorzien van tuindeuren welke u toegang bieden tot het ruime terras. Bijkeuken (ca. 3,27m x 5,38m) voorzien van een keukenblok. Ruime vrijstaande garage (ca. 5,16m x 8,31m) voorzien van een elektrische sectionale poort en een zolderruimte.

1e verdieping: Overloop voorzien van een mooie laminaatvloer. 4 ruime slaapkamers (ca. 3,63m x 3,81m en 4,06m x 3,84m en 7,77m x 4,92m en 5,20m x 5,75m) allen voorzien van een mooie laminaatvloer. Ruime badkamer (ca. 3,43m x 3,07m) voorzien van een ligbad, douchecabine, hang toilet en wastafel. 

2e verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Deze sfeervolle woning is aan de achterzijde omringd door een prachtige tuin welke u optimale rust en privacy biedt. De tuin is ingericht met diverse terrassen waarvan 1 overkapt (ca. 3,56m x 5,00m), ruim gazon en een diversiteit aan bomen en beplantingen. Kortom ultiem genieten in uw eigen achtertuin! Aan de voorzijde van de woning zijn 2 opritten gelegen welke u parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto's. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6109BB002
Adres: Priester Kooksweg 2
Woonplaats: Ohe en Laak
Postcode: 6109BB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT