Bel me terug

Abdisstraat 11, Papenhoven

  • |
  • |

Ruim goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis van maar liefst 157m² woonoppervlakte met ruime hobby ruimte ( ca. 37m²) met zolder welke voor meerdere doeleinden geschikt is o.a. kantoor, garage, enz.. De woning beschikt oa. over een ruime L-vormige woonkamer, moderne keuken, bijkeuken, hobbyruimte welke voor meerdere doeleinden geschikt is, ruime berging. Verder beschikt de woning over 2 royale slaapkamers en mooie badkamer. Via vaste trap naar de 2e verdieping bereikt u de 3e slaapkamer/hobbyruimte. De tuin met vrije zij ingang is gelegen aan een parkje en biedt u voldoende privacy en is gelegen op het zuiden!

Gelegen op een rustige locatie en op steenworp afstand van de belangrijke verbindingswegen. Waardoor grote steden als Roermond, Eindhoven, Sittard en Maastricht binnen uw handbereik zijn.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1986.
Perceeloppervlakte: 278m².
Inhoud: ca. 530m³.
Woonoppervlakte: ca. 157m².
Kozijnen: Houten kozijnen, dubbele beglazing, rolluiken.
Warmwater/verwarming: CV ketel (eigendom 2005).
Ligging tuin: Zuiden. 

Begane grond: Entreehal. Toilet met wastafel. L-Vormige woonkamer (ca 34m²) voorzien van een tegelvoer. Moderne keuken (2016) geplaatst in een hoekopstelling voorzien van een 4 pits fornuis, afzuiging en vaatwasser. Bijkeuken ( ca. 10 m²) met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Ruime hobby ruimte ( ca. 37m²) met zolder welke voor meerdere doeleinden geschikt is o.a. kantoor, garage, enz. Mooie berging.

1e verdieping: Overloop. 2 ruime slaapkamers ( ca. 18m² en 11m²) beide voorzien van laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, douche cabine, dubbele wastafel en toilet. 

2e verdieping: Middels vaste trap is de ruime 3e slaapkamer/hobbyruimte (ca. 15m²) bereikbaar.

Tuin: De privacy biedende tuin is voorzien van een terras, diversiteit aan bloemen, planten en struiken. De tuin welke grenst aan een parkje beschikt over een zij ingang.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6124AZ011
Adres: Abdisstraat 11
Woonplaats: Papenhoven
Postcode: 6124AZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg