Bel me terug

Dorpsstraat 29, Ohe en Laak

  • |
  • |

Charmante boerderijwoning welke u rust, prachtig uitzicht, zeer veel ruimte en veel mogelijkheden te bieden heeft!

Deze landelijk gelegen boerderij woning (gemeentelijk monument) met bijgebouwen  is gelegen op een perceel van maar liefst 6.025 m² met vrij uitzicht aan de voorzijde over landerijen en 'Kasteel Het Geudje'. De achterzijde biedt u eveneens vrij uitzicht over landerijen en de 'Oude Maas'. 

Het ‘eiland in de Maas’ is bijzonder rustig gelegen maar uitvalswegen zoals de A2 en A73 zijn snel en makkelijk bereikbaar. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Meer grond is bespreekbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1922.
Perceeloppervlakte: 6025 m².
Inhoud: ca. 555m³.
Woonoppervlakte: ca. 155m².
Overige inpandige ruimte: ca. 185m².
Externe bergruimte: ca. 185m². 
Kozijnen: Kunststof / houten kozijnen.
Warmwater / verwarming: HR combi CV ketel.

Begane grond: Entreehal (ca. 1,80 x 6,38m) voorzien van een mooie granito vloer. Meterkast. Gezellige woonkamer / voorkamer (ca. 3,97 x 6,38m). Multifunctionele ruimte (zit-/kantoor-/hobbyruimte/slaapkamer ca. 3,53 x 4,23m). Woonkeuken (ca. 2,62 x 4,92m) voorzien van een eenvoudig keukenblok. Badkamer (ca. 2,02 x 2,16m) voorzien van een douche en wastafel. Portaal (ca. 4,70 x 2,58m). Toiletruimte. Ruime garage / schuur (ca. 50m²) voorzien van een elektrische sectionale poort. Multifunctionele ruimte (voormalige koeienstal met bergzolder) (ca. 135m²). Ruime buitenberging (ca. 10,00 x 4,10m), open loods 4.10 x 8.35m. Vrijstaande loods (ca. 10.66 x 10.38m).

1e verdieping: Ruime overloop. 4 keurige slaapkamers (ca. 4,40 x 3,30m en 2,94 x 4,07m en 3,96 x 4,18m en 2,05 x 3,20m).

2e verdieping: Royale bergzolder.

Tuin: Riante weide. Ruime oprit aan de voorzijde / achterzijde van de woning. De woning biedt u aan de voorzijde vrij uitzicht over landerijen en 'Kasteel Het Geudje'. De achterzijde biedt u eveneens vrij uitzicht over landerijen en de 'Oude Maas'.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6109AC029
Adres: Dorpsstraat 29
Woonplaats: Ohe en Laak
Postcode: 6109AC
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg