Bel me terug

Roodtstraat 31, Echt

  • |
  • |

Rustig gelegen half vrijstaand woonhuis met aanbouw en vrijstaande garage in het gehucht 'Slek'! Deze ruime woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime/lichte L-vormige woonkamer, leefkeuken, bijkeuken en badkamer. De 1e verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en een bergruimte. De ruime tuin biedt u voldoende privacy en kunt u nog naar eigen idee / smaak inrichten. 

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1973.
Perceeloppervlakte: 370 m².
Inhoud: Woonhuis ca. 485 m³. Garage ca. 48 m³.
Woonoppervlakte: ca. 130 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbelglas.
Verwarming / warmwater: CV ketel (2008, huur).
Ligging tuin: zuid-oost. 

Begane grond: Geheel voorzien van vloerverwarming. Entreehal. Meterkast. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Ruime/lichte L-vormige woonkamer (ca. 33,88 m²) voorzien van een plavuizen vloer. Ruime leefkeuken (ca. 5,20m x 4,07m) ingericht met een 4 pits fornuis met 2 wokbranders, afzuigkap, afwasmachine, koelkast en oven. Bijkeuken (ca. 3,62m x 3,32m) voorzien van een wasmachine en wasdroger aansluiting. Badkamer (ca. 2,10m x 3,32m) voorzien van een ligbad met douchewand, wastafel en toilet. Vrijstaande garage (ca. 5,70m x 3,00m) met kantelpoort. 

1e verdieping: 3 keurige slaapkamers (ca. 2,65m x 2,38m en 3,66m x 3,61m en 3,55m x 3,61m), alle voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Tuin voorzien van een terras. De tuin kunt u nog naar eigen idee en smaak in richten.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102VS031
Adres: Roodtstraat 31
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102VS
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg