Bel me terug

Dorpstraat 45A, Echt

  • |
  • |

UNIEK  EN  EXCLUSIEF  OBJECT,  TOPKWALITEIT  MATERIALEN,  VEEL  LEEFRUIMTE.

Luxe, rust, ruimte, kwaliteit en energiezuinigheid, exclusieve woning gelegen op een mooie en rustige locatie nabij alle voorzieningen.

Deze woning laat u versteld staan door het afwerkingsniveau, comfort en de speelse indeling. Bij de renovatie van dit huis zijn kosten noch moeite gespaard. Alles is modern, strak en met hoogwaardige materialen afgewerkt. De woning beschikt op de begane over een ruime woonkamer (39 m²) met veel lichtinval, luxe open keuken voorzien van Siemens apparatuur. Wonen en tuingenot gaan naadloos in elkaar over, alle ruimten zijn rondom de patiotuin gelegen. Verder is de begane grond voorzien van een bijkeuken en een multifunctionele ruimte (slaapkamer-/kantoorruimte). De 1e verdieping biedt u 3 ruime slaapkamers en luxe wellness/badkamer. De knusse besloten patio tuin biedt u volledige privacy en is voorzien van een terras met overkapping.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1979, recentelijk totaal gerenoveerd en luxe gemoderniseerd.
Perceelopp.: 270 m². Inhoud: ca. 759m³. Woonopp.: ca. 214m².
Kozijnen: Hardhouten kozijnen, dubbele beglazing.
Warmwater/verwarming: Warmwaterboiler, HR combi CV ketel (2009)
20 stuks Zonnecollectoren. Spouwmuurisolatie. Alarminstallatie.
 

Begane grond: De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming (excl. de garage). Ruime entreehal. Meterkast. Mooie, lichte woonkamer (ca. 3,96 x 5,98m en 3,59 x 4,36m) voorzien van een sfeervolle gashaard, grote raampartijen en schuifpuien welke u toegang bieden tot de mooie overkapping en patiotuin. Luxe open aanbouwkeuken (ca. 2,86 x 6,31m) ingericht met een kookeiland voorzien van een ruim terrazzo werkblad. De keuken is voorzien van de navolgende apparatuur (Siemens): inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven koelkast en vaatwasser. De keuken biedt u voldoende opbergruimte. Portaal. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Bijkeuken voorzien van een wasmachine/wasdroger en douche aansluiting. Multifunctionele ruimte (kantoor-/slaap-/hobbyruimte) (ca. 2,72 x 2,30m). Garage (ca. 2,83 x 6,89m) voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping: Overloop voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. 3 ruime slaapkamers (ca. 2,88 x 6,87m en 3,44 x 3,52m en 6,05m x 4,13m) waarvan 2 slaapkamers voorzien van een laminaatvloer en 1 slaapkamers is voorzien van een beuken parketvloer. Luxe badkamer/wellness voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, 2 wastafels, 4-persoons sauna, de vloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Bergzolder.

Tuin: De sfeervolle patio tuin die naadloos overgaat naar het woongedeelte met overdekt terras en plantenborder, biedt u volledige privacy en complimenteerd het geheel. Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit gelegen welke u parkeermogelijkheden biedt voor meerdere auto's

Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102TR45A
Adres: Dorpstraat 45A
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102TR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg