Bel me terug

Rijksweg Noord 5, Echt

  • |
  • |

Starters opgelet!!  Ruime half vrijstaande woning met berging. Deze woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer, woonkeuken, badkamer en een buitenberging. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers. De knusse patiotuin met terrasoverkapping biedt u voldoende privacy.

Deze woning dient gemoderniseerd te worden. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1915.
Perceeloppervlakte: 230 m².
Inhoud: ca. 357 m³.
Woonoppervlakte: ca. 100 m².
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing. 
Verwarming: Gashaarden.

Soutterain: Provisiekelder (ca. 2.44 x 2.82m).

Begane grond:  Entreehal met orginele tegelvloer en meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Woonkamer voorzien van een gashaard en een laminaatvloer (ca. 4.52 x 6.97m). Keuken geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een gasfornuis met afzuiging, koelkast en een elektrische oven. Badkamer (ca. 2.28 x 2.09m) met een douchecabine en wastafel. Buitenberging (ca. 10m²).

Eerste verdieping: Overloop. 3 ruime slaapkamers (ca. 2.72 x 3.29m en 3.33 x 4.14m en 3.09 x 2.19m) voorzien van een laminaatvloer, muurkast.

Tweede verdieping: Bergzolder te bereiken middels vlizotrap.

Tuin: Knusse patiotuin voorzien van een overkapping en buitenberging.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102BM005
Adres: Rijksweg Noord 5
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BM
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Hoekwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT