Bel me terug

Prinsenbaan 60, Koningsbosch

  • |
  • |

Laat u verrassen door deze uiterst sfeervolle en uitstekend onderhouden, ruime vrijstaande 30e jaren woning met garage en diverse authentieke elementen. Door het ruime perceel van 1020 m² en gehele vrije ligging aan de achterzijde met een schitterend uitzicht over de landerijen is dit een echt genieters object. De woning is oa. voorzien van een ruime woonkamer, gezellige, leefkeuken, bijkeuken, 3 ruime slaapkamers op de 1e etage, 2 slaap-/hobbykamers op de 2e etage en een royale badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel. De tuin is voorzien van een overdekt terras, diverse zonne- en schaduwterrassen, gazon, schuurtje en een diversiteit aan planten, bomen en struiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1928.
Perceeloppervlakte: 1020 m².
Inhoud: ca. 705 m³.
Woonopperlvakte: ca. 199 m².
Kozijnen: Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken.
Verwarming/warmwater: CV-Ketel (2014, huur).

Soutterain: De woning is voorzien van een provisiekelder.

Begane grond: Entreehal voorzien van een keurige tegelvloer, authentieke trap, meterkast en toiletruimte. Ruime woonkamer (ca. 3.62 x 7.55m / 2.40 x 4.43m) voorzien van een kachel en mooie parketvloer. De authentieke elementen geven deze woonkamer een gezellig en knus uiterlijk. Door middel van de tuindeuren stapt u zo op het ruime terras welke gedeeltelijk is overdekt. Royale leefkeuken (ca. 3.75 x 3.50m) welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: oven, keramische kookplaat en afzuiging. De bijkeuken (ca. 3.50 x 3.50m)  is voorzien van een keukenblok en de aansluitingen voor wassen en drogen. Ruime garage.

1e verdieping:  Overloop. De verdieping telt 3 sfeervolle ruime slaapkamers (ca. 3.62 x 3.54m en 4.91 x 4.43m en 3.72 x 4.78m). Ruime geheel betegelde badkamer (ca. 3.62 x 3.54m) voorzien van een ligbad, toilet, douchecabine en wastafel.

2e verdieping: De 2e verdieping is bereikbaar middels vaste trap, alwaar zich 2 slaap-/hobbyruimtes, bergruimte en de opstelling van de CV installatie bevinden.

Tuin: Royale tuin, via de achterzijde bereikbaar en voorzien van een ruim overdekt terras, diverse zonne- en schaduwterrassen, ruim gazon, diversiteit aan planten, stuiken en bomen, royale garage en schuurtje. De tuin is aan de achterzijde geheel vrij gelegen waardoor u een mooi uitzicht heeft over de landerijen en geeft u voldoende privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6104BH060
Adres: Prinsenbaan 60
Woonplaats: Koningsbosch
Postcode: 6104BH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 369.000  k.k