Informatie

Voor deze ruime halfvrijstaande woning met garage en carport zijn wij opzoek naar 2 rechterhanden!!!

De woning beschikt o.a. over een ruime doorzon woonkamer en separate keuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevindt zich de mogelijkheid voor royale 4e slaapkamer/ hobbyruimte/ kantoorruimte. Ruime onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een terras, gazon en borders met een diversiteit aan bloemen, planten en struiken. De tuin is geheel omheind en biedt u volledige privacy.

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101JP024
Adres: Esstraat 24
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101JP
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1972.
Oppervlakte grond: 202 m².
Woonoppervlakte: ca. 130 m².
Inhoud woonhuis: ca. 428 m³.
Inhoud garage: ca. 50 m³.
Gebouw gebonden buitenruimte (carport): ca. 23 m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
Verwarming/warmwater: Nefit combi CV ketel (2014 eigendom). 

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Ruime entreehal voorzien van een tegelvloer. Toilet met fonteintje. Meterkast. Trapkast. Ruime doorzon woonkamer (ca. 7.20 x 3.74m) voorzien van een keurige parketvloer. Gesloten keuken (ca. 3.50 x 2.89m) geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een keramische kookplaat en afzuiging. Garage (ca. 6 x 3m) en carport.

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 ruime slaapkamers (ca. 3.74 x 3.91m en 3.74 x 3.20m en 2.89 x 2.90m) waarvan 1 is voorzien van een muurkast. Badkamer (ca. 2.87 x 1.55m) voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevindt zich de mogelijkheid voor royale 4e slaapkamer/ hobbyruimte/ kantoorruimte. Berging, hier bevindt zich tevens de opstelling van de CV installatie.

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin, welke is voorzien van een royaal terras, gazon en borders met een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. 

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!