Bel me terug

Kapelaan Verdonschotstraat 8, Koningsbosch

  • |
  • |

BENT  U  OPZOEK  NAAR  EEN WONING  WAAR  U  D E HANDEN  UIT  DE  MOUWEN  KUNT  STEKEN?  DAN  IS  DIT  HET  IDEALE  KLUSHUIS. 

Deze half vrijstaande woning met dubbele garage is op de begane grond o.a. voorzien van een woonkamer, keuken, bijkeuken, ruime slaapkamer, badkamer en berging. De eerste verdieping is voorzien van 2 slaapkamers. De rondom de woning gelegen tuin is voorzien van een terras en voldoende parkeergelegenheid.

Koningsbosch is zeer landelijk gelegen nabij de bossen: Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper. Uitvalswegen richting Brunssum, Sittard, Echt, Roermond en Duitsland zijn goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk ca. 1890.
Oppervlakte grond: 292 m².
Woonoppervlakte: ca. 124m².
Inhoud woonhuis: ca. 437m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met enkele beglazing. 
Verwarming/warmwater: CV ketel.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Woonkamer (ca. 4.10 x 3.91m). Gesloten keuken (va. 3.28 x 1.77m) voorzien van een keukenblok. Bijkeuken. Portaal (ca. 2.37 x 3.33m). Ruime slaapkamer (ca. 4.40 x 4.61m). Badkamer (ca. 2.50 x 1.70m) voorzien van een douche en wastafel. Separate toiletruimte. Berging (ca. 4.43 x 2.73m). Dubbele garage (ca. 3.02 x 4.89m en 5.38 x 4.89m). 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers (ca. 3.83 x 3.39 en 4.79 x 3.53m) en de zolderruimte. Hier is de CV installatie geplaatst.

Tuin: De naast en achter de woning gelegen tuin is voorzien van een terras en voldoende parkeergelegenheid.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6104BM008
Adres: Kapelaan Verdonschotstraat 8
Woonplaats: Koningsbosch
Postcode: 6104BM
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT