Bel me terug

Marktsingel 15, Echt

  • |
  • |

OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 2207M² TREFT U DEZE SFEERVOLLE, GEHEEL GERENOVEERDE BOERDERIJWONING WELKE TOT IN DE PUNTJES IS AFGEWERKT. U KUNT HIER VOLLOP GENIETEN VAN LUXE EN COMFORT. DOOR DE GROTE VAN DE BOEDERIJ (INHOUD CA. 1526 M³) EN RUIME VRIJSTAANDE GARAGE/BERGING/SCHUUR (CA. 65 M²) IS DEZE WONING MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR, DENK AAN KANTOOR/BEDRIJF AAN HUIS.

De begane grond is voorzien van een riante woon-/kantoor-/zitkamer, sfeervolle woonkeuken, riante living met gashaard en bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over 4 ruime slaapkamers en moderne badkamer. De tuin is ingericht met diverse terrassen waarvan 2 voorzien van een sfeervolle overkapping, vijverpartij en een riant gazon. Kortom de achtertuin complimenteert deze prachtige boerderijwoning.

Deze boerderijwoning is rustig gelegen in het gehucht 'Slek'. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van deze prachtige boerderijwoning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1900.
Inhoud woonhuis: ca. 1000m³.
Inhoud bijgebouw: ca. 367m³.
Woonoppervlakte: ca. 264m².
Perceeloppervlakte: 2207m².
Verwarming: Nefit HR combi CV ketel (2004, eigendom).
Isolatie: Dakisolatie, spouwmuur, dubbelglas.
Kozijnen: Kunststof / houten kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is voorzien van een alarminstallatie.

Begane grond: Ontvangsthal. Ruime U vormige woonkamer / zitkamer / kantoorkamer (ca. 54m²) voorzien van vele raampartijen welke u prachtige lichtinvallen bieden. De woonkamer is voorzien van een mooie tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Royale leefkeuken (ca. 24 m²) voorzien van een moderne en tijdloze aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling. De aanbouwkeuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: gasfornuis met 5 pits kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De keuken beschikt over voldoende werk-/bergruimte en is voorzien van een plavuizenvloer met eveneens vloerverwarming. Ruime living (ca. 55 m²) voorzien van een sfeervolle gashaard en vele raampartijen welke u prachtig uitzicht bieden over de riante tuin, deze mooie ruimte is eveneens voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Bijkeuken voorzien van een keukenblok en de aansluitingen voor de wasmachine / wasdroger. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer. Badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en toilet.

Bijgebouw: Ruime garage en bergingen met zolder (ca. 65 m²). De garage kan middels kleine aanpassingen in gebruik worden genomen als kantoor/hobbyruimte.

Eerste verdieping: Ruime overloop voorzien van een dubbel dakraam. 2 slaapkamers (ca. 14 m² en 11 m²) voorzien van een praktische siergrindvloer. Tweede luxe, ruime badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbel wastafel met meubel, toilet en urinoir. 2e royale overloop/hobby-/studeerruimte welke toegang beidt tot nog eens 2 riante slaapkamers (ca. 24 m² en 22 m²).

Achtertuin: Optimaal genieten van rust en privacy.... Dat is wat deze riante tuin met vrij uitzicht aan de achterzijde u te bieden heeft. De tuin is ingericht met diverse terrassen waarvan 2 voorzien van een sfeervolle overkapping (ca. 23 m²), vijverpartij en een riant gazon. Kortom de achtertuin complimenteert deze prachtige boerderijwoning.

Voortuin: Middels de toegangspoort is het perceel bereikbaar. De goed onderhouden voortuin is voorzien van een oprijlaan en plantenborders / bomen.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102VV015
Adres: Marktsingel 15
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102VV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT