Bel me terug

Op koye 30, Susteren

  • |
  • |

IN EEN KINDVRIENDELIJKE EN RUSTIGE WOONOMGEVING IS DEZE HOEKWONING MET RUIME TUIN EN BERGING GELEGEN!!

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een doorzon woonkamer, open keuken en bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer. Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin met terras, gazon en berging. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. Tevens is de tuin middels zijingang te bereiken. 

Susteren beschikt over een mooie kern met diverse winkels, scholen, treinstation en een uitstekende verbinding met de A2 en A76 waardoor Maastricht/Eindhoven en Venlo makkelijk bereikbaar zijn.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1989.
Inhoud: ca. 365m³.
Woonoppervlakte: ca. 86m².
Perceeloppervlakte: 244m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2019, huur).
Isolatie: Gedeeltelijk dubbelglas, dak-wand-vloerisolatie.
Kozijnen: Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing en rolluiken. 

Begane grond: Entreehal met laminaatvloer, meterkast en toegang tot de toiletruimte met fonteintje. Doorzon woonkamer voorzien van een laminaatvloer en bergkast. De open keuken met keukenopstelling is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een keramische kookplaat, afzuiging en vaatwasser. Middels de keuken is de bijkeuken te bereiken. 

Eerste verdieping: Via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn alle voorzien van een laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer met wastafel met meubel, douchecabine en aansluitingen voor wassen en drogen. 

Tweede verdieping: Middels vlizotap is de bergzolder te bereiken, hier is tevens de HR combi CV ketel geïnstalleerd (2019, huur). 

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin met terras, gazon en tuinberging. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. Tevens is de tuin middels zijingang te bereiken. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114AZ030
Adres: Op koye 30
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114AZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Hoekwoning
Prijs: (vraagprijs) € 189.000  k.k