Terug naar overzicht

Oranjestraat 57, Echt

Verkocht

IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN ECHT IS DEZE HALFVRIJSTAANDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS, GARAGE EN BERGING GELEGEN.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een doorzon woonkamer, separate keuken, badkamer en bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer, deze is te bereiken middels vaste trap. De achtertuin volgens het ontwerp 'natuurlijke tuin' is gelegen op het noordoosten en is voorzien van een zijingang. De tuin met diverse terrassen, berging is gedeeltelijk bestraat, gecombineerd met veel plantenborders, struiken en bomen. De tuin is volledig omheind waardoor u altijd in volle privacy kunt vertoeven.

Ondanks de goede staat van onderhoud is het denkbaar dat deze woning in de ogen van een nieuwe eigenaar upgrading verdient.

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

VERKOCHT