Bel me terug

Stationsweg 17, Echt

  • |
  • |

Op een zeer goede locatie gelegen ruim en zeer luxe appartement op de 2e verdieping met dakterras, berging en in het souterrain de parkeergarage. Het appartement beschikt o.a. over een royale lichte woonkamer een fraaie keukeninrichting voorzien van alle apparatuur, luxe badkamer, bijkeuken en 2 slaapkamers.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van het appartement. Wij laten het graag zien!

Woonoppervlakte: Ca. 120 m² (excl. dakterras en berging).
Kozijnen: dubbele beglazing, elektrische zonnescreens, horren.
Verwarming: Radson Combi CV-ketel (1999).
Warmwatervoorziening: Middels CV-ketel.
Servicekosten: Ca. € 145,- per maand.

 

Souterrain: Berging. Fietsenstalling. Parkeerplaats in parkeergarage met elektrisch bedienbare poort.

Begane grond: Centrale ingang met intercom en lift. De hoofdingang is beveiligd door middel van een videocamerasysteem.

2e verdieping: Ruime entreehal. Het toilet is geheel betegeld. Het sanitair bestaat uit een zwevend toilet en een fonteintje. De sfeervolle woonkamer is ca. 35 m² groot en heeft veel lichtinval. De ramen zijn gedeeltelijk voorzien van automatische zonnescreens. Vanuit de woonkamer heeft u middels de tuindeur toegang tot het dakterras. De half open keuken is ingericht met een mooie aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling. Het geheel is voorzien van een inductiekookplaat, combimagnetron, afwasmachine, afzuigkap, koel/vriescombinatie en een granieten werkblad. De keuken is tevens voorzien van een eetbar en er ligt een plavuizenvloer. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen. Hier vindt u de witgoed aansluitingen. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een bad, aparte douchecabine en dubbele wastafel met meubel complementeren het geheel. Twee ruime slaapkamers waarvan één toegang heeft tot het dakterras.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101HK017
Adres: Stationsweg 17
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101HK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Appartement
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg