VERKOCHT
Terug naar overzicht

Amsterdamstraat 34, Heerlen

Te moderniseren tussenwoning
Deze ruime eengezinswoning ligt in de onlangs vernieuwde Amsterdamstraat te Heerlen.
De woning is gebouwd in 1951, en verkeerd in een goede bouwkundige staat. In de woning zijn echter decennia lang geen verbeteringen meer aangebracht waardoor zowel het interieur als ook de installaties gedateerd zijn.
De woning beschikt over een tuin die op het oosten gesitueerd is en via een brandgang aan de achterzijde ook achterom te bereiken is.
Aan de voorkant van de woning is er ruime parkeergelegenheid in het openbaar gebied.

SOUTERRAIN:
De woning is geheel onderkelderd. Dit souterrain is verdeeld in drie ruimtes; een provisiekelder, een wasruimte met aansluitmogelijkheden voor de wasmachine en de cv-installatie en een hobby- of werkruimte.
Tevens is vanuit de kelder de achtertuin via een trap aan de buitenzijde te bereiken.

BEGANE GROND
Via de entree aan de voorkant van de woning stap je de gang binnen van waar je toegang hebt tot de keuken. In de hal is ook de meterkast gesitueerd, het toilet en de trap naar de 1e verdieping.
De halfopen keuken van ca. 8 m² is voorzien van een keukenblok met gaskookplaat, oven en koelkast. De woonkamer van ongeveer 23 m² is voorzien van vloerbedekking en biedt middels een schuifpui toegang tot het overdekte terras. De achtertuin is voorzien van een overkapping, gazon, en een achteringang naar de kelder. Het is mogelijk om hier een aanbouw te realiseren.

EERSTE VERDIEPING
Via de trap kom je op de overloop, met toegang tot drie slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer 1 aan de achterzijde is bijna 11 m² en voorzien van novilon-vloerbedekking, slaapkamer 2 aan de achterzijde is ca. 8 m² en beschikt over een muurkast.
De slaapkamer (3) aan de voorzijde ook bijna 11 m² en voorzien van vloerbedekking.
Tenslotte is op deze verdieping een badkamer, voorzien van inloopdouche en vaste wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Door middel van een luik in de muurkast is de bergzolder te bereiken.

TUIN
De achtertuin is op het oosten gesitueerd.
De tuin is eenvoudig aangelegd en via een brandgang ook achterom te bereiken..

OVERIGE KENMERKEN
De woning Amsterdamstraat 34 is gelegen in de buurt Meezenbroek (Schaesbergerveld).
Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt met veel voorzieningen en een park, Park Meezenbroek.
Het centrum van Heerlen ligt op fietsafstand; een supermarkt, basisschool en middelbare school op loopafstand van de woning.

VERKOCHT