VERKOCHT
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 43, Ohé En Laak

KARAKTERISTIEKE, SFEERVOLLE, VRIJSTAANDE BOERDERIJWONING MET RUIME GARAGE GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL!   UITERST GESCHIKT VOOR HET HOUDEN VAN KLEINVEE. 

AAN DE ACHTERZIJDE HEEFT U VRIJ UITZICHT. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer met haard, mooie leefkeuken, werk-/studeerkamer, moderne badkamer en diverse bergruimtes. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een toiletruimte. Achter de woning bevindt zich de riante huisweide met berging. Vanuit hier heeft u weids uitzicht over het schitterende aangrenzende landschap.

Ohé en Laak is gelegen in een landelijke en waterrijke omgeving. Samen met het naburige Stevensweert, wordt deze omgeving een Eiland in de Maas genoemd, omdat beide dorpen gelegen zijn tussen twee rivierarmen van de Maas. Door de ontgrondingen zijn er veel Maasplassen rondom deze dorpen ontstaan, bijvoorbeeld de Teggerseplas en de Molenplas. Er is een voetgangers- en fietspontje in de Maas, waardoor de oversteek naar België snel gemaakt kan worden.
Het naastgelegen stadje Echt beschikt over voldoende voorzieningen en winkels. Bovendien is Ohé en Laak gemakkelijk bereikbaar, binnen 5 minuutjes met de auto bent u op de autosnelweg A2 en A73. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

VERKOCHT