VERKOCHT
Terug naar overzicht

Groenstraat 1-a, Born

RUIME, SFEERVOLLE EN INSTAPKLARE HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, CARPORT, 4 SLAAPKAMERS EN BERGING, GELEGEN OP EEN GUNSTIGE LOCATIE NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een riante woonkamer met sfeervolle haard en open keuken. De eerste verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers en een ruime moderne badkamer. Op de tweede verdieping welke middels vaste trap is te bereiken bevindt zich nog 2 slaapkamers en een berging. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is ruim van opzet en nagenoeg geheel betegeld. rondom is de tuin voorzien van borders met een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Aan de achterzijde bevindt zich een stenen berging. Doordat de tuin geheel omheind is kunt u in alle privacy en zonder inkijk vertoeven.

Perfecte ligging ten opzichte van winkels, supermarkt, busstation en scholen. Born kent een uitgebreid voorzieningenniveau en uitvalswegen richting autosnelweg A2 liggen nabij waardoor steden als Eindhoven, Venlo, Maastricht en Heerlen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

VERKOCHT