VERKOCHT
Terug naar overzicht

Heilig Kruisstraat 11, Grevenbicht

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

Een charmante en authentieke woning met bijzonder veel sfeer en ruimte gelegen in een mooie woonomgeving nabij natuurgebieden.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een sfeervolle L-vormige woonkamer, riante leefkeuken en bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap, hier bevindt zich de 4e slaapkamer welke tevens geschikt is als hobbyruimte. mooi aangelegde, zonnige en privacy volle achtertuin met diverse zon-en schaduw terrassen, terrasoverkapping, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken.

Wie laat zich verrassen door dit unieke object?! U ervaart hier een heerlijk gevoel van rust en ruimte!

Grevenbicht ligt op het smalste stukje van Zuid-Limburg. Het dorp ligt omsloten tussen het Julianakanaal en de Maas. Aan de andere kant van de Maas, bereikbaar met een voetveer, ligt het Belgische Rotem met een uitgestrekt fietspadennet.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

VERKOCHT