VERKOCHT
Terug naar overzicht

Hommelweg 2-416, Susteren

Mooie recreatie bungalow gelegen op het hoogwaardig vakantiepark / Hommelheide welke alles in huis heeft voor een onvergetelijke vakantie!

De woning beschikt over een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Rondom woning gelegen tuin is voorzien van een ruim terras, tuinberging, parkeerplaatsen, vijver en gazon.

Het park heeft diverse voorzieningen, zoals een 9 holes golfbaan aan de overzijde,
zwemparadijs met binnenbad en buitenbad met glijbaan, tennisbaan, dierenboerderij, wellness center met sauna, zonnebanken, massage en beauty salon, restaurant met lounge en terras, feestzaal, snackbar en parkwinkel.

Gelegen op Landgoed Hommelheide welke alles in huis heeft voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België.
Kortom… een landgoed voor jong en oud!

PERMANENTE BEWONING NIET TOEGESTAAN.

Indeling:

Begane grond: Lichte woonkamer voorzien van een mooie laminaatvloer en veel lichtinval. Via de woonkamer heeft u toegang tot het ruime terras en de tuin. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. De keuken is ingericht met een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en combi magnetron. 2 keurige slaapkamers welke voorzien zijn van een laminaatvloer. Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet.
Een bergkast waar de CV-ketel zich bevindt.

Tuin: De mooie, rondom de woning gelegen tuin is voorzien van een ruim
terras tuinberging, vijver, parkeerplaatsen en gazon.

Bijzonderheden:
– Dubbelglas
– Airco

VERKOCHT