VERKOCHT
Terug naar overzicht

Kerkstraat 14, Linne

Wow! Wat een fantastische luxe woonboerderij op een van de mooiste plekjes, aan de rand van Linne, tegen de rustieke Linnerweerd gelegen. Deze geheel gerenoveerde woonboerderij is van alle gemakken en luxe voorzien! Een unieke woning zoals je hem nergens ziet…. Het perfecte plaatje! Bij thuiskomst wordt u verwelkomd met de sfeer waar we tegenwoordig zo gek op zijn: rust, warmte, gezelligheid en ruimte, veel ruimte!

Een riante schuur, zwembad, meerdere multifunctionele ruimtes en een ruim perceel zijn een aantal kenmerken van deze fantastische woning!

Op de begane grond bevindt zich o.a. een sfeervolle woonkamer, ruime leefkeuken, wasruimte, een badkamer, bijkeuken en multifunctionele ruimtes. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime, mooi afgewerkte slaapkamers, badkamer, inloopkast en een berging. De tuin is in één woord prachtig aangelegd. Huis en tuin zijn samen één plaatje. Een fijne tuin met veel privacy, diverse terrassen, zwembad, gazon en tuinderskast. De tuin draagt het gehele jaar bij aan het woongenot en biedt ’s zomers ieder moment van de dag zon- en schaduwplekjes.

Linne is een van de kernen van de gemeente Maasgouw (Maasbracht, Linne, Heel, Panheel, Thorn, Wessem, Beegden, Stevensweert en Ohé en Laak). Linne is een aantrekkelijke woonkern door enerzijds de ligging nabij Roermond (werkgelegenheid, hoog voorzieningenniveau) en anderzijds de ligging ten opzichte van de A73 en de A2 richting Maastricht en Eindhoven. Het voorzieningenpeil van Linne is prima te noemen. De omgeving van dit dorp is eveneens rijk aan natuurschoon met aantrekkelijke wandel- en fietsroutes
langs de oevers van de Maas en door het nabijgelegen natuurgebied “De Linnerweerd”.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

VERKOCHT