VERKOCHT
Terug naar overzicht

Kruisherenstraat 1, Roermond

Nieuw, sfeervol appartement op toplocatie in Roermond

Op deze toplocatie naast het Stationsplein te Roermond ligt dit onlangs gerealiseerde, instapklare en moderne appartement. Dit geheel nieuwe, gasloze appartement aan de Kruisherenstraat bevindt zich op de begane grond. De voorgevel is voorzien van nieuwe stijlvolle puien (HR++) en een nieuwe voordeur.
De Roermondse winkel- en horecagelegenheden liggen om de hoek, het station Roermond letterlijk op een steenworp afstand en de rijkswegen A73 en N280 binnen handbereik.

Dit, geheel nieuwe, appartement, heeft een oppervlakte van ca. 70 m² en beschikt over één ruime slaapkamer. Het appartement is uitgerust met een elektrische boiler, LED-verlichting en zwarte, staal-look binnendeurkozijnen met veel glas waardoor veel daglicht in de woning komt.
De moderne woonkamer/ keuken met laminaatvloer is erg sfeervol en biedt veel woonruimte. In dit appartement is voor hoogwaardige materialen gekozen.
Dit is goed te zien aan de moderne, luxe en tijdloze keuken met inbouwapparatuur.

BEGANE GROND
Via de entree aan Kruisherenstraat stap je de hal binnen van waar je toegang hebt tot de woonkamer en de keuken. In de hal is ook de meterkast gesitueerd.
Het appartement heeft strak-gestucte wanden en een laminaatvloer die doorloopt in de gang, de slaapkamer en de bergruimte.
Met een woonkamer / keuken van meer dan 30 m² biedt het appartement voldoende ruimte voor een 1- of 2 persoons huishouden. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven en een RVS spoelbak en thermosstaatkraan. Alle apparatuur is nieuw en heeft nog een garantietermijn.

Achter de woonkamer ligt de slaapkamer, van ongeveer 14 m², die eveneens is voorzien van een laminaatvloer. Naast de slaapkamer is de badkamer die afgewerkt is met modern tegelwerk en beschikt over een wastafel en inloopdouche met glazen douchewand. Ook het naastgelegen toilet is deels voorzien van tegelwerk. Tot slot is er nog een CV- en wasruimte waarin de witgoedaansluitingen zich bevinden.

Het appartement is geheel gasloos en van airconditioning en LED-verlichting voorzien.

OVERIGE KENMERKEN
Het appartement heeft geen eigen parkeergelegenheid, maar in de directe omgeving zijn diverse locatie waar geparkeerd kan worden.
Verder maakt het appartement geen deel uit van het complex Kruisherenhof wat inhoud dat je geen VVE-bijdrage en/of servicekosten hoeft te betalen.

ALGEMEEN
De Maasplassen met hun fraaie natuurgebieden en sfeervolle terrassen liggen op maar 10 minuten loopafstand van het appartement, evenals het Designer Outlet Center en het Retailpark Roermond. Ook de culturele hotspots van Roermond (Theater Oranjerie, ECI Cultuurhuis, Cuypershuys etc.) liggen op luttele minuten loopafstand van dit appartement.

VERKOCHT