Terug naar overzicht

Marktstraat 39, Susteren

Fraaie bovenwoning met winkel- en magazijnruimte in centrum Susteren.
Het pand aan de Markstraat 39 is zowel in zijn geheel te koop (€ 375.000,– k.k.) of zonder de achtergelegen magazijnruimte (€ 325.000,–K.K.).

In het centrum van Susteren (aan de gezellige Marktstraat) ligt dit karakteristieke jaren 30 pand.
Dit zeer ruime pand beschikt op de begane grond over een winkelruimte aan de voorzijde die doorloopt naar het magazijn aan de achterkant van het pand. Achter de winkelruimte ligt de geheel vernieuwde keuken.
Op de eerste verdieping van het pand bevindt zich een royale woonkamer, een slaapkamer met badkamer en-suite en het dakterras.
Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd.

Het pand heeft vele gebruiksmogelijkheden.
Zo is het mogelijk om de woonfunctie uit te breiden naar de begane grond of het pand te splitsen in meerdere appartementen.

BEGANE GROND
Via de entree aan de voorzijde kom je in de winkelruimte. De entree aan de zijkant van het pand geeft toegang tot de hal. Van hieruit kun je naar de winkel, maar ook naar de recent vernieuwde en compleet uitgeruste keuken met daarachter de bijkeuken annex wasruimte.
De keuken en bijkeuken zijn beiden voorzien van een tegelvloer, kunststof kozijnen en dubbel glas. Het toilet op de begane grond is deels betegeld.

Het karakteristieke trappenhuis leidt je naar zowel de eerste, als ook de tweede verdieping.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer en een royale slaapkamer en suite en badkamer. De woonkamer en slaapkamer zijn beiden voorzien van een parketvloer. Vanuit de slaapkamer loop je naar de ruime badkamer. Deze is geheel betegeld en beschikt over een ligbad, douche, een toilet, bidet en een mooi badkamermeubel met dubbele wastafel.

Vanuit de woonkamer loop je via de schuifpui het dakterras op. Het dakterras is gelegen op het zuiden waardoor je volop van de zon kunt genieten.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping zijn twee grote kamers, die als slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer gebruikt kunnen worden.

MAGAZIJN / Opslagruimte
Het achter de winkel/woning gelegen magazijn bereik je inpandig vanuit de keuken, maar beschikt ook over een eigen toegang aan de zijkant van het pand. Deze ruimte is ruim 105 m² groot en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

KELDER
Er zijn twee ruime kelderruimtes.

OVERIGE KENMERKEN
• Het magazijn is voorzien van een separate stroomvoorziening
• Dit fraaie jaren-30 pand ligt in het centrum van Susteren, halverwege de gezellige Marktstraat
• De natuurgebieden ’t Hout en IJzerenbosch liggen op 15 minuten loopafstand.
• Het station van Susteren ligt eveneens op 15 minuten loopafstand.

375.000 k.k Vraagprijs