VERKOCHT
Terug naar overzicht

Muncadostraat 26, Stevensweert

RUIM OPGEZET VRIJSTAAND EN LEVENSLOOPBESTENDIG WOONHUIS MET GARAGE OP EEN FRAAI PERCEEL, GELEGEN IN EEN RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING IN HET GEZELLIG VESTIGINGSSTADJE STEVENSWEERT!!

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer, separate leefkeuken, slaapkamer en badkamer. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamer en een badkamer met ligbad. Ruime goed onderhouden achtertuin met overdekt terras, gazon en tuinhuis met waterpomp. De tuin is geheel omheind waardoor u over alle privacy beschikt. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 opritten welke plaats bieden aan meerdere auto’s.

Stevensweert heeft diverse voorzieningen zoals basisschool, een rijk verenigingsleven en sportvoorzieningen. De horeca is goed vertegenwoordigd: er zijn diverse restaurantjes en mooie terrasjes.
Daarnaast zijn binnen 5 minuten de uitgebreide winkelcentra van Maasbracht en Echt bereikbaar. Gelegen nabij de uitvalswegen en de A2 en A73. Stevensweert is ook per openbaar vervoer (bus) goed bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

VERKOCHT