VERHUURD
Terug naar overzicht

Pater Sangersstraat 18, Stevensweert

In een aantrekkelijke woonwijk aan een rustige straat is deze goed onderhouden half vrijstaande woning met aangebouwde garage gelegen. De woning is op fraaie locatie gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en speeltuinen.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een mooie doorzon woonkamer en moderne open keuken. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer. In de geheel omheinde achtertuin met overdekt terras kunt u in alle privacy vertoeven.

Kortom, een fijn gezinshuis op een ideale locatie!

Stevensweert heeft diverse voorzieningen zoals basisschool, een rijk verenigingsleven en sportvoorzieningen. De horeca is goed vertegenwoordigd: er zijn diverse restaurantjes en mooie terrasjes.
Daarnaast zijn binnen 5 minuten de uitgebreide winkelcentra van Maasbracht en Echt bereikbaar. Gelegen nabij de uitvalswegen en de A2 en A73. Stevensweert is ook per openbaar vervoer (bus) goed bereikbaar.

Huurvoorwaarden:
Er zal een huurcheck worden uitgevoerd bij HuurcheckNederland; bij de huurcheck wordt u gevraagd om: inkomensgegevens, werkgeversverklaring, kopie legitimatiebewijs te overleggen.
-Inkomens indicatie: uw netto maandinkomen dient minimaal 2,5 x de maandhuur te bedragen.
-De borg bedraagt 2 x de maandhuur, te voldoen voor het tekenen van het huurcontract.
-Huurperiode voor langere periode, minimaal 2 jaar.
-Huisdieren niet toegestaan.
-Roken is niet toegestaan.

VERHUURD