VERKOCHT
Terug naar overzicht

Raadhuisplein 29, Susteren

Goed onderhouden geschakelde twee onder een kapwoning in centrum Susteren.

Aan de rand van het centrum van Susteren (aan het Raadhuisplein) ligt deze goed onderhouden twee onder een kapwoning. Deze ruime woning, met 3 woonlagen, beschikt op de begane grond over een woonkamer met open keuken en maar liefst 4 slaapkamers verdeelt over de 1e en 2e verdieping.
De woning is uitgerust met kunststof kozijnen, dubbel glas en rolluiken rondom.
Aan de achterzijde van het pand bevinden zich verschillende parkeerplaatsen voor de bewoners; bezoekers kunnen o.a. parkeren op het Raadhuisplein.

BEGANE GROND
Via de entree aan de zijkant van de woning kom je in de hal. Hier bevindt zich tevens het toilet en de CV-ruimte met witgoedaansluiting. Vanuit de hal loop je de woonkamer binnen met daar aan vast de open keuken. De gehele ruimte is voorzien van een tegelvloer en beschikt over een handige opbergruimte in de vorm van een trappenkast.
De open keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok met gasfornuis en voorzien van de standaard inbouwapparatuur, m.u.v. een vaatwasser.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich een grote en een kleine slaapkamer en een badkamer.
De slaapkamers zijn beiden voorzien van een laminaatvloer.
De badkamer is betegeld en beschikt over een inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping die ook met een vaste trap te bereiken is, zijn eveneens twee kamers aanwezig, voorzien van een linoleum vloerafwerking, die als slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer gebruikt kunnen worden.

TUIN / TUINBERGING
De achtertuin, van ongeveer 70m², is op het westen georiënteerd en geheel betegeld. Achter in de tuin staat een berging en de tuin is afgesloten met een hekwerk. De achteringang wordt ontsloten via de parkeerplaatsen die hier liggen.

OVERIGE KENMERKEN:
• De woning ligt aan de rand van het centrum van Susteren, dicht bij de winkels en voorzieningen als basisschool, huisarts, fysio en sportschool
• De woning beschikt over ruime parkeermogelijkheden in de omgeving (Raadhuisplein)
• De natuurgebieden De Doort, ’t Hout en IJzerenbosch liggen op korte afstand.
• Het station van Susteren ligt op 15 minuten loopafstand.

VERKOCHT