VERKOCHT
Terug naar overzicht

Raadhuisstraat 20, Maasbracht

Sfeervol wonen In het hartje van Maasbracht ? Dan nodigen wij u uit om dit Karakteristieke, instapklaar gemoderniseerd herenhuis uit 1948 te komen bekijken.
Het is een combinatie van modern comfort met behoud van authentieke details. Het huis is ruim en biedt veel leef- en bergruimte, o.a. 4 slaapkamers. Ook de tuin heeft een mooi formaat, liefst 17 meter diep en biedt veel zon. De Raadhuisstraat is een verkeersluwe straat in het hartje van Maasbracht. Hier zijn alle voorzieningen op loopafstand te bereiken.
Indeling: Souterrain: Provisiekelder 3.68 x 2.18.
Begane grond: De hal is voorzien van een moderne tegelvloer. Deels betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. De lichte woonkamer 6.89 x 3.86 is ruim en voorzien van een laminaatvloer. De gesloten keuken 2.97 x 2.18 heeft een moderne hoogglans keukeninstallatie met de navolgende apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Praktische bijkeuken 4.30 x 2.16 met aansluitpunten voor wassen en drogen. Berging 3.25 x 2.16.
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, respectievelijk 3.94 x. 51 met schuifkastenwand, 3.87 x 2.74 met inbouwkasten, 2.98 x 2.19. Alle slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaatvloeren. Geheel betegelde, moderne badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wastafel.
Tweede verdieping: Overloop. Berging, alwaar de combi c.v.-installatie (AWB 2005) is geplaatst. Vierde slaapkamer 3.90 x 3.70 met 2 muurkasten, dakraam, dakkapel en laminaatvloer.
De tuin: De tuin is prima aangelegd met o.a. twee terrassen. De tuin is ca. 17 meter diep, geheel omsloten en heeft een achteringang. Hier is het lekker rustig zitten!
Alle voorzieningen op loopafstand. · Maasbracht is centraal gelegen, zeer goed bereikbaar door ligging direct aan de op- en afritten van de A2 en A73. · Maasbracht beschikt over uitgebreide voorzieningen zoals basisscholen, winkels, gezondheidsvoorzieningen, sport enz.
Maasbracht is zeer goed bereikbaar, het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over de grootste binnenvaarthaven van Nederland. Maasbracht beschikt over uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, scholen, ontspanning en cultuur.
Bijzonderheden: Kunststof kozijn voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie.

VERKOCHT