VERKOCHT
Terug naar overzicht

Rector Hendrixstraat 35, Maasbracht

In een rustige woonomgeving vindt u deze instapklare halfvrijstaande eengezinswoning die van alle gemakken is voorzien. Met vier slaapkamers en 2 bergingen heeft u aan ruimte geen gebrek. De woning is keurig afgewerkt en goed onderhouden. Perfect voor gezinnen die de ruimte zoeken, maar ook de rust.

De begane grond is voorzien van een ruime sfeervolle woonkamer, leefkeuken met moderne keukenopstelling en bijkeuken/bergingen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap, hier treft u de 4e slaapkamer met zitgedeelte en een bergzolder. De achtertuin is geheel omheind en geheel betegeld waardoor de tuin onderhoudsvriendelijk is. Er is voldoende ruimte om fijne zitplekjes te maken, zowel overdekt als in de zon. Tevens vindt u in de achtertuin een houten berging. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie woning? Maak gerust een afspraak.

VERKOCHT