VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Terug naar overzicht

Prinsenbaan 38, Koningsbosch

RUST, RUIMTE, AUTHENTIEK, NATUUR, LEVENSLOOPBESTENDIG, AANLEUNWONING, STUDIO… dat zijn enkele trefwoorden voor dit bijzondere object gelegen op een kavel van maar liefst 2.347 m2.

Dit vrijstaande en unieke woonhuis is gebouwd in de 19e eeuw en gelegen in het landelijke en bosrijke Koningsbosch. Van hier uit wandelt of fietst u zo de groene omgeving in.

De begane grond is o.a. voorzien van een ruime hal welke voor meerdere doeleinden geschikt is sfeervolle woonkamer, separate keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, ruime badkamer, Studio met alle voorzieningen. De eerste verdieping beschikt over een royale overloop, 2 slaapkamer en suite badkamer en een grote zolder/ hobby ruimte. De riante tuin is rondom de woning gelegen, op elk moment van de dag kunt u op dit idyllische plekje heerlijk ontspannen.
Koningsbosch is zeer landelijk gelegen nabij de bossen: Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper. Uitvalswegen richting Brunssum, Sittard, Echt, Roermond en Duitsland zijn goed en snel bereikbaar.
Souterrain
Provisiekelder.
Begane grond
Middels de hal/multifunctionele ruimte aan de zijkant van de woning betreedt u de woning. Via deze multifunctionele ruimte zijn de andere vertrekken van de woning bereikbaar. Zo is er aan de voorzijde een kantoor-/studeerkamer aanwezig. Sfeervolle woonkamer voorzien van een authentieke leistenenvloer en veel lichtinval. Separate keuken met toegang naar tot de zij tuin. De keuken is voorzien van een keukenopstelling welke is geplaatst in een U-opstelling en een kastenwand. Als apparatuur is er gekozen voor een oven, 5-pits gasfornuis, afwasmachine, afzuiging en een koelkast. Hal met toegang tot de slaapkamer/ bijkeuken, 2 keurige slaapkamers, ruime badkamer( 2022 vernieuwd) met ligbad, dubbele wastafel, inloop douche, toilet. Separate toiletruimte met fonteintje. Studio met eigen ingang, voorzien van keukenblok, woon/slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel.
Eerste verdieping
Hier treft u via de royale overloop 2 ruime slaapkamers en suite aan, de badkamers zijn compleet en voorzien van een douche, wastafel en wc.
Ruime berg/hobbyruimte van ca. 46m² welke nog naar eigen idee in te richten is.

Tweede etage

Via vlizo trap is de ruime bergzolder bereikbaar, waar de combi CV ketel is geïnstalleerd (2022, huur).

De riante tuin is rondom de woning gelegen en voorzien van een gazon, vijver, diverse beplanting en een ruime oprit met carport voor het parkeren van meerdere voertuigen. De achtertuin is een door al het groen een genot op zomerse dagen. Op elk moment van de dag kunt u op dit idyllische plekje ontspannen. Doordat de tuin geheel omheind is en vrij gelegen aan de achterzijde beschikt u over alle privacy.

– Bouwjaar: 1890
– Perceeloppervlakte: 2.347 m²
– Woonoppervlakte: ca. 331m²
– Overige inpandige ruimte: ca. 69m²
– Inhoud: ca. 1484m³
– Verwarming: 2 HR CV ketels bouwjaar 2019, eigendom en 2022 gehuurd
– Extra: dubbele beglazing, geïsoleerd dak
– Energielabel: F

439.000 k.k Vraagprijs