Peters & Jacbos

Over ons

Het kopen of verkopen van een huis is een enorme stap. Eentje die u niet alleen hoeft te zetten. Bij Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs kunt u daarom rekenen op professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een resultaatgerichte aanpak, zodat u met een goed gevoel aan een nieuw hoofdstuk kunt beginnen.

Het plaatje van uw droomhuis of uw ideale pand zoals u zich dat visualiseert, brengt ons team met ruim 25 jaar aan expertise, bouwkundige kennis en een uitgebreid netwerk aan specialisten zo nauwkeurig mogelijk tot werkelijkheid. Daarbij zijn wij meer dan een makelaar alleen: we controleren het koopcontract, geven u bouwkundig advies, stellen een objectief financieringsadvies voor u op en adviseren u notarissen en hypotheekadviseurs die zoveel mogelijk werk voor u uit handen nemen. Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs verzorgt het volledige aan- of verkooptraject van A tot Z. U hoeft slechts uw spullen te verhuizen—wij doen de rest.

Bij Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs kunt u rekenen op vijf garanties:

  • Geen enkele wens is hetzelfde, maar iedereen wil het gevoel dat zijn of haar verlangen wordt gerespecteerd. Uw persoonlijke wens staat bij ons dan ook centraal. Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs luistert naar uw ideale plaatje en gaat hier met gevoel voor precisie en een resultaatgerichte aanpak mee aan de slag, om zo uw wens zo goed mogelijk te realiseren.
  • Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs is meer dan een makelaar en taxateur alleen. Zo kunt u ook rekenen op bouwkundige expertise, een objectief financieringsadvies en een erkende interieurstyliste die de koop en huurkansen van uw woning of pand vergroot. Ons divers team is van alle markten thuis en in staat om het volledige verkoop of aankooptraject van A tot Z voor u te verzorgen. Wij zorgen ervoor dat u zich bij ons thuis voelt, zodat u met een goed gevoel naar uw nieuwe thuis kunt verhuizen.
  • Communicatie is vanzelfsprekend. Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs houdt u gedurende het verkoop of aankooptraject, van bezichtiging tot oplevering, voortdurend op de hoogte. Heeft u een vraag, dan krijgt u een snel en eerlijk antwoord—ook ’s avonds en in het weekend.
  • Ieder thuis verdient maximale aandacht. Gaat uw huis in de verkoop, dan zorgt Peters & Jacobs Makelaars ervoor dat uw huis of pand zo prominent mogelijk in de etalage staat en een breed publiek bereikt, onder meer via een professionele fotopresentatie en online promotie. Onze erkende interieurstyliste helpt u de pluspunten van uw woning of pand nóg beter uit te lichten, zodat de verkoop of verhuurkansen verder worden vergroot.
  • Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs helpt u tot zorgvuldige afwegingen te komen door u volledig, deskundig en objectief te adviseren en te begeleiden. Daarbij behoudt u de regie. Zo ontvangt u een advies voor een notaris of hypotheekadviseur, maar bepaalt u zelf of u met hem of haar in zee gaat. De keuze is aan u—wij geven u simpelweg extra mogelijkheden om u net dat beetje extra te ontzorgen.

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs is ingeschreven bij de SCVMNRVT en het NWWI.

Marij Jacobs RM

Marij Jacobs RM

Register Makelaar
Taxateur

Frank Jacobs

Frank Jacobs

Register Makelaar
Taxateur

Melle Huisman

Melle Huisman

Commercieel medewerkster binnendienst