Terug naar overzicht

Bosstraat 36, Echt

Op een goede locatie, op de Bosstraat in Echt gelegen winkelpand met werkplaats, magazijn en bovenwoning. De bestemming van het object is detailhandel/dienstverlening met bovenwoning, waardoor het object voor meerdere doeleinden geschikt is. De bovenwoning is bereikbaar via een eigen entree en beschikt over alle eigen voorzieningen, alsmede een eigen huisnummer.

Het NS-station en winkels zijn op loopafstand gelegen en diverse scholen en sportclubs zijn in de directe omgeving aanwezig. Daarnaast zijn belangrijke verbindingswegen als de N276 en autosnelwegen A2 en A73 richting Maastricht, Eindhoven, Venlo en Düsseldorf binnen enkele minuten bereikbaar.
Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het U graag zien!

Indeling winkel/bedrijfsruimte
Begane grond: Winkel ( ca. 45m²) , keuken (ca. 10m²), magazijn (ca. 18m²), toilet, berging, royale bedrijfsruimte ( ca. 225m² voormalige bakkerij).

Indeling bovenwoning:
Begane grond: Separate entreehal.

1e verdieping: Overloop, woonkamer (ca. 18m²), eetkamer (ca. 13m²), open keuken (ca. 10m²) met een keukenopstelling voorzien van een gaskookplaat, koelkast en afzuigkap, toilet, badkamer ( ca.8m²) voorzien van een douche, wastafel en een klein dakterras.

2e verdieping: Zolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Bijzonderheden:
– Hardhouten kozijnen, dubbele beglazing
– CV ketel: NEFIT HR, eigendom

285.000 k.k Vraagprijs