VERKOCHT
Terug naar overzicht

Feurthstraat 91, Susteren

Vrijstaande woning met ruime tuin

In de gezellige wijk Feurth, grenzend aan het centrum van Susteren ligt deze goed onderhouden vrijstaande woning met ruime garage. De woning moet gemoderniseerd worden, maar verkeert in een prima staat. Buiten de ruime woonkamer en keuken beschikt de woning over een grote garage en een ruime, op het westen gelegen tuin.

BEGANE GROND
In de gang achter de voordeur tref je de meterkast en het toilet aan, de ruime provisiekelder en de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer is voorzien van grote ramen aan de voor- en achtergevel, beschikt over een laminaatvloer en een sierhaard.
Naast de woonkamer is de ruime keuken met tegelvloer, waarin het keukenblok is geplaatst in een hoekopstelling.
Verder naar achteren lopend, kom je in de bijkeuken waarin alle aansluitingen voor het witgoed zich bevinden. Via de bijkeuken kom je tenslotte in de garage, met in het verlengde daarvan een extra “klusruimte” voor de hobbyisten onder ons.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 (slaap)kamers uitgerust met een laminaatvloer, kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas en rolluiken. De “master bedroom” aan de voorzijde is verder nog uitgerust met dubbele deur naar een frans balkon. Op deze verdieping is er ook nog de betegelde badkamer met ligbad en wastafel.

ZOLDERVERDIEPING
Via de vlizotrap kan de zolder worden bereikt. Deze ruime zolder biedt veel opbergruimte en is voorzien van twee dakramen.

TUIN
Via de achterdeur in de bijkeuken kom je in de ruime, geheel omsloten tuin met vooral gazon, een kleine bergschuur en een tuinhuis. Deze zonovergoten tuin ligt op het westen wat betekent dat je tot ’s avond laat van de zon op je terras kunt genieten.

GARAGE
De garage heeft een elektrische kantelpoort en biedt ruimte voor 1 auto. In het verlengde van de garage is nog extra “werkruimte” en een vliering voor extra opbergruimte. De lange oprit biedt plaats voor 2 auto’s.

OVERIGE KENMERKEN
• CV-ketel (eigendom, 05-2023)
• Vrijwel overal kunststof kozijnen met dubbel glas en rolluiken
• Deze mooie woning ligt op 5 min loopafstand van het dorpscentrum met verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen.
• Ook de andere voorzieningen zoals huisarts, basisschool, sporthal en OV liggen binnen loopafstand van de woning.


VERKOCHT