VERKOCHT
Terug naar overzicht

Oleanderstraat 15, Echt

Ruime gezinswoning gelegen aan de rand van het centrum van Echt. De woning beschikt over een lichte woonkamer, open keuken, garage, 3 slaapkamers, vaste trap 2e etage en een diepe tuin.
De woning is zeer rustig doch centraal gelegen nabij het centrum van Echt met al zijn faciliteiten. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn eenvoudig en snel te bereiken door ligging op steenworp van N271, A2 en de A73, Echt is hierdoor ook zeer ideaal voor forensen.
Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Indeling
Begane grond:
De begane grond beschikt o.a. over een hal met tegelvloer, zwevend toilet met fonteintje, lichte woonkamer (27 m²) met mooie lichtinval, open keuken (6 m²) met een aanbouwkeuken v.v. een gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser en de garage (16 m²). De tuin, geheel omheind is voorzien van een zijingang en biedt door de ligging veel privacy.

Eerste verdieping
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (resp. 15 m², 12 m² en 6 m²) voorzien van een mooie laminaatvloer en de badkamer (4 m²) met douche, wastafel met meubel en zwevend toilet.

Tweede verdieping
De royale hobbyzolder (18 m²) is bereikbaar via een vaste trap en hier bestaat de mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
Perceeloppervlakte 219 m²
Woonoppervlakte ca. 101 m²
Inhoud woonhuis en garage ca. 419 m³
Bouwjaar 1984
Vloer-, spouw- en dakisolatie
Houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken

VERKOCHT