VERKOCHT
Terug naar overzicht

Oude Rijksweg Noord 9, Susteren

Ruime tweekapper met diverse mogelijkheden.

Aan de rand van het centrum van Susteren (Oude Rijksweg Noord) ligt dit voormalige winkelpand met woonruimte. Dit zeer ruime pand beschikt over een voormalige winkelruimte aan de voorzijde die doorloopt naar woongedeelte aan de achterkant van het pand.
Het voormalige winkelgedeelte is nu als woonkamer in gebruik. Hierachter bevindt zich de zeer ruime keuken.
Op de eerste verdieping van het pand bevinden zich slaapkamer en een royale badkamer.

Het pand heeft vanwege de ruime oppervlakte op de begane grond vele gebruiksmogelijkheden.
Zo is het mogelijk om de indeling van de ruimten naar eigen wens aan te passen en bijvoorbeeld te kiezen voor meer woonkamer of een grote leefkeuken.

BEGANE GROND
Via de entree aan de voorzijde kom je in de voormalige winkelruimte die nu dienst doet als woonkamer. Van hieruit kun je naar de zitruimte aan de zijkant van het pand, maar ook naar de zeer ruime keuken voorzien van een 4 pits gasfornuis, koelkast, afzuigkap en oven. Achter de keuken is er nog een grote woonkamer die deel uitmaakte van het voormalige woongedeelte bij de winkel. Een toilet met fonteintje bevindt zich ook op de begane grond.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping zijn de oorspronkelijke 2 slaapkamers samengevoegd tot één grote slaapkamer. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een grote badkamer van maar liefst ca.21m² die is voorzien van een ligbad, twee wastafels en een inloopdouche.
Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking.

TWEEDE VERDIEPING
De zeer ruime zolder op de tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer.

KELDER / GARAGE
Er is een kleine voorraadkelder en een grote garage/ loods van bijna 40 m².

OVERIGE KENMERKEN
• De tuin bij de woning is geheel verhard en is op het westen gesitueerd. De tuin is achterom bereikbaar via de Major Evanslaan.
• Het pand ligt aan de rand van het centrum van Susteren op loopafstand van alle voorzieningen
• Het treinstation van Susteren ligt op 10 minuten loopafstand
• De natuurgebieden ’t Hout en IJzerenbosch liggen op 15 minuten loopafstand

VERKOCHT