VERHUURD
Terug naar overzicht

Prickhof 8, Landgraaf

Prachtig, ruim en modern appartement met eigen parkeerplaats en buitenruimte in de “Poort van Landgraaf”.

Aan de rand van Landgraaf ligt dit uit 2016 daterende 3-kamer appartement met een ruim balkon aan de voorzijde. Het appartement beschikt over ruim 80 m² woonruimte, waaronder 2 slaapkamers en een ruime badkamer.
Alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en OV liggen op minder dan 10 minuten loopafstand.

Het appartement bevind zich op de begane grond van dit recent gebouwde complex dat is gelegen tussen de Heerlenerweg en de Frans Erenslaan. Via de entree kom je op de gang waaraan alle woonruimten gelegen zijn.
Aan het begin van de gang liggen de meterkast, toilet (betegeld) en badkamer. Daarna volgen de slaapkamers en de woonkamer met open keuken. Naast de keuken bevindt zich nog een berging met daarin de aansluitingen voor het witgoed.

De woonkamer en open keuken zijn met 46 m² zeer ruim bemeten. De keuken is onlangs voorzien van een geheel nieuw keukenblok met ingebouwde apparatuur. Vanuit de woonkamer geeft een schuifpui toegang tot de buitenruimte van meer dan 11 m².

Zoals gezegd is de keuken geheel vernieuwd en uitgerust met een inductiekookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een koelkast, combi-oven en een vaatwasser. Het appartement beschikt verder over een ruime slaapkamer van ca.13 m² en een kleinere slaap- of studeerkamer van ca. 8 m².
Ook de badkamer, met douche, ligbad en wasbak is ruim opgezet en geheel betegeld.
Het appartement wordt verwarmd middels centrale verwarming en is voorzien van mechanische ventilatie. De CV ketel is net als de keuken recent vernieuwd (dec 2022).

Overige kenmerken:
De huurprijs voor dit appartement bedraagt € 900,00 per maand, servicekosten in dit complex bedragen € 75,00 per maand. Het complex beschikt over een trappenhuis en een lift.
Tot het appartement behoort ook een berging in het souterrain en een eigen parkeerplaats welke wordt afgesloten middels een rolpoort.

Huurvoorwaarden:
Er zal een huurcheck worden uitgevoerd bij HuurcheckNederland; bij de huurcheck wordt u gevraagd om: inkomensgegevens, werkgeversverklaring, kopie legitimatiebewijs te overleggen.
-Inkomens indicatie: uw netto maandinkomen dient minimaal 2,5 x de maandhuur te bedragen.
-De borg bedraagt 2 x de maandhuur, te voldoen voor het tekenen van het huurcontract.
-Huurperiode voor langere periode, minimaal 2 jaar.
-Huisdieren niet toegestaan.
-Roken is niet toegestaan.

VERHUURD