VERKOCHT
Terug naar overzicht

Roumerweg 7, Stevensweert

Genieten van een mooi uitzicht over de uiterwaarden en de jaargetijden voorbij zien trekken………., dat kan in deze mooie semi bungalow gelegen in het pittoreske Stevensweert. Door de unieke ligging en ruime indeling zorgt deze woning voor een optimaal wooncomfort. De woning is o.a. in gedeeld met een ruime zonnige woonkamer, leefkeuken, 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond. Op de verdieping vindt u nog eens 2 slaapkamers, hobbyruimte en toilet. In het souterrain treft u een ruime hobbyruimte, bijkeuken, garage en berging aan. De mooi onderhouden tuin met balkon maakt dit geheel gelegen op een perceel van 667m² compleet.

Stevensweert heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, een rijk verenigingsleven en sportvoorzieningen. De horeca is goed vertegenwoordigd: er zijn diverse restaurants en mooie terrasjes. Bij de nabijgelegen Molenplas met haar versteende bomen kun je heerlijk wandelen.
Daarnaast zijn binnen 5 minuten de uitgebreide winkelcentra van Maasbracht en Echt bereikbaar. Gelegen nabij de uitvalswegen en de A2 en A73. Stevensweert is ook per openbaar vervoer (bus) goed bereikbaar.

Absoluut een bezichtiging waard!

De indeling is als volgt:

Begane grond: Mooie ruime entreehal met natuurstenenvloer en grote raampartij. Toilet met fonteintje. Meterkast. Ruime lichte woonkamer (ca. 33m²) met uitzicht over de uiterwaarden. De vloer is voorzien van mooie natuurstenen plavuizen. De keuken (ca. 10m²) is voorzien van een kastenwand, geplaatst in een hoekopstelling. 2 slaapkamers (ca. 14 en 12m²). Badkamer voorzien van ligbad en wastafel met meubel.

Eerste verdieping
Overloop. 2 ruime slaapkamers (ca. 19 en 21m²), hobbyruimte (ca. 10m²) en toilet.

Overige verdiepingen
Souterrain: Hobbyruimte. Garage. Bijkeuken met de aansluitingen voor wassen en drogen. Bergruimte.

Tuin
In royale tuin vindt u o.a. een ruim gazon, mooi ruim terras, balkon en diversiteit aan planten, bomen en struiken. Met aan de voorzijde vrij uitzicht over de landerijen.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 1971
Oppervlakte grond: 667m².
Woonoppervlakte: Ca. 129m².
Inhoud: Ca. 896m³.
Energielabel: D
CV ketel: Eigendom, 2021
Kozijnen: Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van 1 raam).

VERKOCHT