Nieuw
Terug naar overzicht

Sint Maartenswal 1, Nieuwstadt

Welkom bij deze bijzondere kans in het charmante Nieuwstadt! Deze unieke woning, gecombineerd met een winkelruimte, biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel wonen als ondernemen.

De centrale ligging nabij de A2 en busverbindingen maken steden als Sittard, Maastricht, Roermond en Eindhoven snel en makkelijk bereikbaar. Ook het grote winkelcentrum met alle stadse voorzieningen op enkele kilometers afstand in Duitsland en Sittard zijn zeer in trek.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het U graag zien!

Souterrain: De woning beschikt over een handige provisiekelder, ideaal voor extra opslagruimte.

Begane Grond

Winkelruimte: Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de royale winkelruimte, voorzien van een plavuizenvloer. Via de winkelruimte heeft u toegang tot de bijkeuken, uitgerust met een praktisch keukenblok. Vanuit de bijkeuken zijn het toilet en een gang bereikbaar, die u verder leidt naar de woning. Achter de bijkeuken bevinden zich nog drie bergruimtes, perfect voor extra opslag.

Woonhuis: De entreehal van de woning geeft toegang tot de meterkast en een toilet met fonteintje. De badkamer op de begane grond is uitgerust met een hoekbad, een wastafel met meubel. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Ook de keuken is voorzien van een plavuizenvloer. Vanuit de keuken bereikt u de woonkamer, die dankzij openslaande tuindeuren direct toegang biedt tot de tuin.

Eerste Verdieping: De overloop leidt naar drie slaapkamers, allen voorzien van een laminaatvloer. Twee van de slaapkamers zijn uitgerust met handige bergkasten. De badkamer op deze verdieping beschikt over een douche, toilet en een wastafel met meubel.

Tweede Verdieping: Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier vindt u een overloop, een slaapkamer met bergkast en de installatie van de HR CV-ketel en de warm water boiler.

Tuin: De binnenplaats is toegankelijk via zowel de woonkamer als de berging van de winkelruimte. De tuin is volledig omheind en biedt veel privacy.
Deze woning met winkelruimte biedt een veelzijdige en unieke kans om wonen en werken te combineren in het gezellige Nieuwstadt. Kom snel kijken en ontdek de mogelijkheden zelf!

BESTEMMING:
Momenteel is de bestemming detailhandel bestemd voor, bestemmingsomschrijving:
– detailhandel
– dienstverlening
– wonen, niet zijnde in een bedrijfswoning, uitsluitend op de verdieping en met dien verstande dat er van de aanduiding wonen uitgesloten wonen niet is toegestaan.

Wijzigingsbevoegdheid
Burgemeester en wethouders zijn bevoegd de bestemming Detailhandel te wijzigen in de bestemming Wonen; onder de volgende voorwaarden
– het gebruik van wonen is vanuit een oogpunt van een goed woonmilieu aanvaardbaar, hetgeen onder andere wil zeggen dat uit het ingesteld bodemonderzoek blijkt dat ter plaatse de kwaliteit van de bodem geschikt is voor de bestemming wonen. Hierbij wordt getoetst aan de maximale waarde wonen uit het besluit bodemkwaliteit.
– Het gebruik van wonen tast de waarden van de bestemmingen in de omgeving niet onevenredig aan.
– Het aantal woningen bedraagt na wijziging maximaal een
– Bij wijziging wordt de meest recent vastgestelde Regionale Structuurvisie Wonen, Zorg en Woonomgeving in acht genomen.
– De economische uitvoerbaarheid is gegarandeerd.
– Voor wat het betreft de bouw- en gebruiksregels wordt artikel 25 (wonen) in acht genomen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 1980
– Perceeloppervlakte: 238m²
– Woonoppervlakte: ca.205m²
– Detailhandel: ca. 38m²
– Overige inpandige ruimte: ca. 48m²
– Inhoud: ca.1031m³
– Verwarming: CV ketel
– Extra: kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Energielabel: E

350.000 k.k Vraagprijs