VERKOCHT
Terug naar overzicht

Voorsterstraatweg 21, Posterholt

GESCHAKELDE WONING MET GARAGE, 4 SLAAPKAMERS WAARVAN 1 OP DE BEGANE GROND, WAARDOOR DEZE WONING LEVENSOOPBESTENDIG IS. AAN DE ACHTERZIJDE BEVINDT ZICHT EEN RUIM PERCEEL MET VRIJ UITZICHT OVER DE LANDERIJEN.

De woning is landelijk gelegen aan de rand van dorp (Varst). Via de nabijgelegen randweg zijn steden als Roermond, Sittard en Heinsberg in korte tijd bereikbaar. Het uitgestrekte Meinweggebied met talloze wandelroutes is in nabijheid gelegen.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het U graag zien!

De indeling is als volgt:
BEGANE GROND: Hal/entree, portaal met trapopgang naar de eerste verdieping.
Via de hal/portaal bereikt u de keuken met plavuizenvloer, terwijl u kookt geniet u van het uitzicht over de tuin. De woonkamer is voorzien van een linoleumvloer. Op de begane grond is er een slaapkamer met een handige bergkast. De badkamer op de begane beschikt over een ligbad, douche, wastafel en toilet. De woning is tevens voorzien van een berging en een garage, met daarboven een riante bergzolder.

EERSTE VERDIEPING: Overloop en 3 slaapkamers voorzien van een laminaatvloer. Daglicht komt binnen via de dakramen. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van bergkasten.

TUIN: De royale tuin wacht op uw creatieve touch, een groene canvas waar u uw eigen stempel op kunt drukken. Een oprit/oprijlaan is naast de woning gelegen waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden.
Ruime achter perceel met vrijstaande berging is uitermate geschikt voor de dierenliefhebber.
Het vrije uitzicht maakt het plaatje compleet.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: oorspronkelijk 1910
– Perceeloppervlakte: ca. 1235m²
– Woonoppervlakte: ca. 124m²
– Overige inpandige ruimte: ca.76m²
– Inhoud: ca.715m³
– Verwarming: HR combi CV ketel, eigendom 2010
– Energielabel: C

VERKOCHT