VERKOCHT
Terug naar overzicht

Walburgisstraat 39, Ohé en Laak

RUIME BOERDERIJWONING MET SCHUUR HEEFT EEN VOLUME VAN LIEFST ca. 1181m³, EN IS GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN 1390m² MET AAN DE ACHTERZIJDE VRIJ UITZICHT OVER DE LANDERIJEN.

Deze boerderijwoning dient gerenoveerd (vertoont ook op diverse plaatsen scheurvorming) en gemoderniseerd te worden.
De woning is gelegen in het idyllische dorpje Ohé en Laak aan de Maasplassen. Alle basisvoorzieningen bevinden zich op loop/fietsafstand. De naastgelegen plaatsen Echt en Maasbracht beschikken over voldoende voorzieningen zoals diverse supermarkten, winkels, NS station en (middelbare) scholen.
Ohé en Laak is gelegen in een waterrijke en landelijke omgeving en is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A2 en A73, waardoor steden als Roermond, Venlo, Maastricht en Eindhoven snel en goed bereikbaar zijn.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het U graag zien!

De indeling is als volgt:
SOUTERRAIN: provisiekelder.
BEGANE GROND: Ruime lichte entree, woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De eetkamer is gelegen aan de keuken, keuken voorzien is van een eenvoudig keukenblok. Via een portaal is de badkamer en bijkeuken bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanuit de bijkeuken is de schuur/ garage/ berging met zolderruimtes bereikbaar.
EERSTE VERDIEPING: Via overloop zijn de overige 4 slaapkamers en bergruimte te bereiken.

TUIN: Vrij gelegen, royaal achter perceel, welk nog geheel naar eigen idee kan worden aangelegd en is op het zuidoosten gelegen.

Bijzonderheden: Het betreft een renovatie pand.
– Bouwjaar: ca. 1950 woonhuis en ca. 1890 schuur.
– Perceeloppervlakte: 1390 m²
– Woonoppervlakte: ca. 156 m².
– Overige inpandige ruimte: ca. 163 m²
– Inhoud: ca. 1181 m³.
– Verwarming: CV ketel.
– Warmwater: via warmwatergeiser.
– Energielabel G.

VERKOCHT